Досега делото за убийството се водеше срещу неизвестен извършител и

...
Досега делото за убийството се водеше срещу неизвестен извършител и
Коментари Харесай

Изтекоха Нови Сведения, Вече Всичко Се Знае! Ето Кой И Защо Очисти Висаджията Весо Дебелия!

Досега делото за убийството се водеше против незнаен причинител и даже беше пред прекъсване заради липса на доказателства. Новите данни гласят, че сърбинът е взел хонорар от 30 000 евро за мократа поръчка. Засега не е доказано кой е поръчителят, само че повода сигурно са неуредени финансови връзки.

Дебелия бе погубен на 7 януари 2016 година, след 20.00 часа пред дома си в баровския столичен квартал " Макси " с револвер " Макаров ". Той се прибирал у дома. Веселин Стоименов не е употребил защита и не се е тормозил за живота си. Убиецът го чакал във входа на кооперацията. Изпразнил цялостен пълнител в тялото на предприемача, като го финиширал и с изстрел в главата.

Една от първите версии след убийството на Стоименов бе, че то е осъществено поради наркосделки. Смяташе се, че той е гръмнат поради отклонена пратка с кокаин, предопределена за Митьо Очите, която обаче не стигнала до него. Дрогата влезнала в България посредством яхта, акостирала на Слънчев бряг. Собственик на плавателния съд е било сдружение, следено от Стоименов.

Друга версия гласеше, че убийството му има общо с изгубването на братята Николай и Радослав Бикови. Те се водят в неопределеност от 16 ноември 2013 година. Двамата откраднаха 70 кг кокаин, а в средите на ВИС е имало съмнения, че в аферата е взел участие и Дебелия. Приживе той бе съучастник с всички останали живи босове на ВИС, а сметките му са прекосявали милиони Той беше представител на две офшорки, регистрирани във Англия и Съединени американски щати, написа Пик.

Месеци преди да бъде погубен, Стоименов се залюбил с жена, която е от кръга на един от огромните капиталови фондове у нас. Чрез тази връзка той успявал да откри добра възвращаемост на персоналните си пари, отмъкнати от групировката ВИС, считат проверяващи на показното ликвидиране на Веселин Стоименов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР