Досега 2017 г. се оказва паметна година за биткойн, пише

...
Досега 2017 г. се оказва паметна година за биткойн, пише
Коментари Харесай

Защо биткойнът поскъпна с над 1 000 долара за два месеца

Досега 2017 година се оказва паметна година за биткойн, написа Profit.bg.

Платформата неотдавна претърпя сериозна смяна, разделяйки се на две, като наподобява излезе невредима от тази обстановка. В същото време, криптопвалутата се трансформира от нещо релативно незнайно до известна тематика за разискване в медиите, като всички - от Bloomberg до Forbes, отразяват протичащото се с нея постоянно.

Годината даже още не е завършила, а биткойн към този момент регистрира редица достижения, както във връзка с личната си история, по този начин и във връзка с криптовалутите като цяло.

Като цяло биткойнът наподобява върви решително нагоре, като в бъдеще се предвиждат даже още по-големи небеса.

И по този начин, по какъв начин тази криптовалута, която в началото се свързваше с най-тъмните места в интернет, стана известен кандидат за бъдещето на финансовите и други преводи?

Дълголетието наподобява има роля във всичко това. След като се търгува години наред, валутата потвърди, че ще продължи да съществува, което докара до няколко години, в които цената й се повишаваше. Първо тя поскъпваше устойчиво в интервала 2012 – 2016 година, след което последва по-сериозен скок, който продължава и до през днешния ден.

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР