Досъдебното производство за тежката катастрофа край Разград с 18 пострадали

...
Досъдебното производство за тежката катастрофа край Разград с 18 пострадали
Коментари Харесай

След смъртта на пътник! Прокуратурата се зае с катастрофа край Разград с 18 пострадали

Досъдебното произвеждане за тежката злополука край Разград с 18 потърпевши сред ТИР и микробус се поема от Окръжната прокуратура след гибелта на един от тях, оповестяват от Апелативна прокуратура – Варна .

Смъртта на тежко потърпевш мъж при пътно-транспортното произшествие на пътя Попово – Разград на 8 септември тази година промени компетентността и досъдебното произвеждане по случая към този момент е поето от Окръжната прокуратура. 

Разследването, което е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел в Разград, се води за осъществено закононарушение по член 343, алинея 4, по отношение на алинея 3, писмен знак „ б “ от Наказателен кодекс,     защото по време на пътния случай пострадаха 18 пасажери, от които четирима бяха в тежко положение. Един от тях е бил и 80-годишният Е. Хр., който умрял на 1 октомври в отделението по реанимация на варненската болница „ Света Анна “.

Както към този момент е известно, на 8 септември ТИР с разградска регистрация се удари в насрещно движещ се пътнически микробус със силистренска регистрация. 
Действията по следствието на пътно-транспортното произшествие с доста потърпевши лица не престават под управлението на Окръжната прокуратура в Разград.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР