Дори най-големите фенове на Star Wars на Земята няма да

...
Дори най-големите фенове на Star Wars на Земята няма да
Коментари Харесай

Star Wars: The Last Jedi ще се излъчи и на Международната космическа станция

Дори най-големите почитатели на Star Wars на Земята няма да могат да се похвалят с наличие на тази извънредна премиера на новия филм от паметната поредност.

Просто тъй като тя няма да се състои на Земята.

Екипажът на Международната галактическа станция ще изгледа Star Wars: The Last Jedi на борда на оборудването, с помощта на проведена от NASA прожекция.



“Екипажът ще гледа кино лентата в орбита. Все още нямаме точна дата. Обикновено филмите идват в цифров формат и могат да се пуснат на преносим компютър или общоприет прожектор, каквито имаме на борда”, споделя представителят на NASA Дан Хут.

Той сподели две фотоси, които дават визия по какъв начин тъкмо ще протече кинопремиерата. Те са надлежно от 2016 година и 2015 година, когато екипажът на станцията гледа стрийминг онлайн на завръщане на свои сътрудници на Земята, както и компания “Марсианецът”.

Любопитно е, че изборът на Star Wars: The Last Jedi е много тематичен поради, че неотдавна NASA издаде специфични нашивки на свои космонавти с трите дроида от поредицата, Millennium Falcon и даже Death Star.

Световната премиера на Star Wars: The Last Jedi е през днешния ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР