Дори когато са влюбени, някои хора успяват да запазят здравия

...
Дори когато са влюбени, някои хора успяват да запазят здравия
Коментари Харесай

Тези зодии се влюбват бързо и после страдат много

Дори когато са влюбени, някои хора съумяват да запазят здравия разсъдък. Но има и такива, които оставят страстите да ги завладеят изцяло и след известно време усещат горчивината на разочарованието. Астролози разкриха кои зодии се влюбват най-бързо и съжаляват по-късно, написа iwoman.bg.

Близнаци

Близнаците са общителни и радостни хора, които могат да намерят общ език с всеки и във всяка обстановка. Благодарение на своите обществени умения представителите на този знак се сприятеляват доста бързо с близките и в случай че съумеят да открият индивида, който ще свикне с техния темп, тогава се влюбват още по-бързо. За страдание не всеки обект на интерес от страна на Близнаците е подготвен за толкоз бързо развиване на събитията.

Рак

Раците са прочувствени персони, които бързо губят разсъдъка си, даже когато няма безусловно никаква причина за това. Представителите на този знак живеят в собствен личен идеализиран свят. И в случай че бързо не излязат от него, те ще се привържат към най-неподходящия човек. Раците стартират връзките си с огромни упования, само че постоянно те не се оказват оправдани.

Везни

Везните са подготвени да дадат късмет на всеки, пробвайки се да открият светлина и добрина в него. Този знак се влюбва прекомерно бързо. Везните постоянно се предават на възприятията си и стартират връзки с хора, прекомерно разнообразни от тях. И в последна сметка представителите на този знак остават разочаровани.

Стрелец

Стрелците са огромни авантюристи и имат вродена пристрастеност към приключенията. Те обичат всичко, което подвига адреналина им. И несъмнено са от хората, които доста постоянно и елементарно се влюбват. Не им би трябвало доста време, с цел да стартират връзка с даден човек, от време на време нещата се случват в границите на часове. Но и си патят от това, защото отварят сърцето си, преди да са опознали добре колегата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР