Дори и най -талантливите актьори и актриси може да не

...
Дори и най -талантливите актьори и актриси може да не
Коментари Харесай

14 звезди, на които широката слава не дойде веднага, така че малко хора ги помнят млади.

Дори и най -талантливите артисти и актриси може да не съумеят незабавно. Да, в Холивуд има доста късметлии, които блестяха на екраните от детството и всяка последваща година единствено ускоряваха позициите си. Има обаче звезди, които изиграха основните си функции в по – зрелост и доста фенове ги запомнят тъкмо по този начин.

Ние станахме любопитни по какъв начин наподобяват известни артисти и актриси при започване на кариерата си. И би трябвало да кажа, те бяха също толкоз знамение.

1. Питър Фалк

Общо Питър Фалк има повече от 100 функции във филми и телевизионни излъчвания, само че, несъмнено, той стана прочут на множеството фенове, откакто изигра основната роля в детективски ефирен сериал за лейтенант Колумбо. По време на фотосите на пилотния епизод артистът беше на 41 години.

2. Даян Кийтън

Даян дебютира във кино лентата на 24 -годишна възраст, когато се появи на екрана в дребна роля в „ Любовници и други непознати “, а на 31 към този момент завоюва „ Оскар “ за най -добра актриса в „ Ани Хол “.

Съвременният фен обаче евентуално я помни повече от по -късните си произведения в такива филми като „ Голямата женитба “, „ Младият папа “, „ И ето я “. Между другото, същинското име на Даян въобще не е Кийтън, а Хол.

3. Стив Мартин

Като младеж артистът работи на ненапълно работно време в Дисниленд и съществено обича да свири на банджо. По-късно стартира да се изявява като стендъп комедиант в разнообразни клубове.

Естествено, в киното той избира и комедийни функции. Мнозина ще си спомнят неговите филми като „ Морон “, „ Роксана “, „ Самолет, трен и кола “. Сега артистът е на 76 години и продължава да се снима във филми.

4. Кандис Берген

Кандис стартира кариерата си като фешън модел, само че скоро стартира да се появява в епизодични функции във филми. На 33 години тя е номинирана за Оскар за най -добра поддържаща актриса в „ Започнете изначало “.

Що се отнася до по -късната й работа, сигурно ще запомните Берген от поредици като „ Сексът и градът “ и „ Адвокатите на Бостън “. В допълнение към актьорската си кариера, Берген се занимава с дизайн на чанти.

5. Луи дьо Фюнес

Малцина си спомнят този ослепителен френски комедиант в младостта си, макар че е играл над 150 кино функции и над 100 на сцената. Факт е, че той дебютира във кино лентата на 31 -годишна възраст – и по-късно в епизод. В последна сметка обаче той стана водещият комедиант на Франция.

6. Пенелопа Уилтън

Днес познаваме Пенелопа Уилтън за ролята й на Изабел Кроули в телевизионния сериал Downton Abbey, само че тази британска актриса има доста ярки и надарени творби.

Тя стартира кариерата си в театъра, а по-късно стартира от време на време да се появява във филми и телевизионни излъчвания. Сред нейните произведения са филми като „ Гордост и предубеждения “, „ Мачпойнт “, „ Любители на историята “.

7. Бил Найи

Този британски артист стана прочут по целия свят след излизането на кино лентата “Love Actually ”. По това време той към този момент беше на 54 години. Преди това той посвети живота си на спектакъл и взе участие в телевизионни драми.

8. Шарлот Генсбург

Дъщерята на именитата актриса Джейн Биркин и известният артист и композитор Серж Генсбур започнаха актьорската си кариера на 13 -годишна възраст.

Въпреки това, за много дълго време тя беше известна единствено във Франция, а международният триумф пристигна в Шарлот, откакто тя стартира да си сътрудничи с известния датски режисьор Ларс декор Триер. Между другото, в допълнение към киното, Gainsbourg сполучливо се занимава и с музика.

9. Мелиса Маккарти

Мелиса стартира кариерата си като стендъп комедиант и за първи път се появява по малкия екран в епизод на Джени.

Истински триумф чака актрисата на 40 -годишна възраст, след излизането на телевизионния сериал “Майк и Моли ”. Ролята на симпатичната госпожица Моли Флин завоюва на Мелиса премия Еми.

10. Жерар Депардийо

Във филмографията на Жерар Депардийо има повече от 150 кино лентата, само че не всички от тях са необятно известни на феновете отвън Франция. Едно от най -запомнящите се творби, след което светът научи за Депардийо, беше ролята на Сирано де Бержерак. Актьорът я изигра на 42 -годишна възраст.

11. Франсис Щернхаген

Сигурно ще запомните тази актриса за ролята на Бъни Макдугъл от сериала „ Сексът и градът “. Тя също взе участие в такива планове като “Закон и ред ”, “Бърза помощ ”, “Джули и Джулия: Готвене на благополучие по рецепта ”. А Франсис стартира кариерата си на Бродуей и скоро става доста сполучлива театрална актриса.

12. Патриша Кларксън

В младостта си Патриша взе участие на Бродуей, а в зората на кариерата си получава най-вече второстепенни функции. Въпреки това, през 2002 година, когато тя е на 43 години, Кларксън е поканен да играе ролята на Сара в сериала на HBO “Клиентът постоянно е мъртъв ”.

По -късно Патриша взе участие в такива сполучливи планове като „ Далеч от парадайса “, „ Догвил “, „ Остров на проклетите “, „ Къща от карти “.

13. Брайън Кранстън

Истински триумф и популярност идват при Брайън след 50 години, когато той играе ролята на учителя по химия Уолтър Уайт в известния ефирен сериал “Breaking Bad ”. След това кариерата на артиста потегли нагоре и филмографията му беше попълнена с такива филми като Джон Картър, Операция Арго, Ваша чест.

14. Фани Ардан

Въпреки че филмографията на тази френска актриса е много богата и датира от 1976г., мнозина си спомнят Фани Ардан от кино лентата на Франсоа Озон от 2002 година „ 8 дами “, където тя играе съблазнителната хубавица Пиерет. Тогава актрисата беше на 53 години.

Кой беше най -трудно да разпознаете на фотографията в по -млада възраст?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР