Дори и на 60 години актрисата и певица Елена Кондулайнен

...
Дори и на 60 години актрисата и певица Елена Кондулайнен
Коментари Харесай

60-годишна секс икона на СССР дойде на море в Албена да си прави еротичен клип в червени прозрачни мини бикини и преживя кошмар

Дори и на 60 години актрисата и певица Елена Кондулайнен не се тормози да показва фигурата си. Още през 1990 година в края на Съюз на съветските социалистически републики излиза кино лентата " Сто дни до заповедта ", който трансформира актрисата във сексимвол на страната. В нашумелия филм Кондулайнен се появява изцяло гола.

28 години по-късно Елена снима клип към песента си " Целувката " не къде да е, а на курорта " Албена " в България. Вече е известно, че в него ще има сексуален миг. Според сюжета прелестен чужд избавя давеща се в морето жена. Ролята на мъжа ще се извършва от Олег Каменщиков.



В мрежата към този момент се появиха и фрагменти от фотосите на клипа. Мъжът издърпва на брега изгубилата схващане Елена и й прави изкуствено дишане " уста в уста ". Не е мъчно да се досети човек, че сред двамата герои се завързват сантиментални връзки.

Струва си да се означи, че за клипа Елена влиза във водата, облечена в транспарантен пенюар и красиво, нищожно долни дрехи, което единствено акцентира прелестната й и не отговаряща на възрастта фигура.

Самата Кондулайнен разкрива, че в един миг фотосите на клипа са били пред опасност от прекъсване. В началото певицата била ухапана от мушица, само че на ръката й за секунди се образувала снинина. След това пък почнала да се подува поради алергична реакция от захапване от пчела.
Лекарите помогнали на Елена да се възвърне и тя се върнала към фотосите на клипа.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР