Дори и да сте практичен човек, колекцията ви обувки в

...
Дори и да сте практичен човек, колекцията ви обувки в
Коментари Харесай

Как да организирате пространството за обувки в дома ви

Дори и да сте удобен човек, сбирката ви обувки в дома ви може бързо да излезе отвън надзор. Може да сте фен на маратонките и да имате доста от тях, само че някои специалности не разрешават да ги носите на работа. Това значи, че си купувате и различен тип обувки. След това би трябвало да имате и токчета, които да носите, когато присъствате на женитба или друго публично събитие. Необходими са и комфортни чехли за свободното време през лятото и топли ботуши за снега през зимата. И в никакъв случай това, което една жена има, не й е задоволително.

Имаме податливост да натрупваме доста обувки в дома и съхраняването им може да бъде огромен проблем. Това поражда някои различия сред сътрудниците, тъй като мястото в дрешника ви понижава. Вероятно имате потребност от елегантно решение за предпазване, тъй като ви е омръзнало да намирате обувки из цялата си къща.

Е, използвайте тези хрумвания за предпазване на обувки в дома ви, с цел да може жилището ви да бъде подредено и уютно:

Реорганизирайте дрешника си

Ще ви е нужен спретнат, добре проведен килер, с цел да създадете система за предпазване на обувки. Тя ви улеснява да намерите обувките, от които се нуждаете. Почистете и подредете дрешника си, с цел да започнете. Трябва да извадите всичко, с цел да можете да прегледате облеклата, обувките и аксесоарите си едни по едни. Ако има нещо, което към този момент не ви би трябвало, е хубаво да се отървете от него, с цел да освободите още пространство. В резултат на това ще имате в допълнение място за лавици за обувки, кутии, чекмеджета и други варианти за предпазване.

Опитайте с транспарантни кутии

Използвайте транспарантни кутии за обувки в дома ви, с цел да определите място за всеки чифт, който притежавате. С тях можете да видите какво има вътре, без да се постанова да отваряте кутията. Освен това по този начин предпазвате обувките ви от прахуляк, нечистотия и други неща, които могат да им навредят с течение на времето. Също транспарантните контейнери за обувки са лесни за нареждане, което ви разрешава да увеличите оптимално пространството в килера! Няма да се постанова да вадите всички кутии в търсене на точния чифт, който желаете да обуете. По този метод ще си спестите доста време в ненужно търсене. Това е много удобен метод да подредите вашия дрешник.

Поставете вградени лавици и чекмеджета

Настоящата ви система за образуване на дрешника има проблем? Време е да помислите за нейната промяна! Вашият способ за образуване на пространството в килера, което е предопределено за обувки, може да бъде поправено. За да съхранявате токчета и ботуши, помислете за монтирането на лавици с друга височина. За бърз достъп до обувки, маратонки и сандали можете също да монтирате изтеглящи се чекмеджета. Така няма да се постанова да вадите и връщате назад останалите си обувки, до момента в който търсите мечтаните за съответния мотив. Така бързо ще издърпвате целия рафт, с цел да изберете какво да обуете.

Използвайте място за предпазване под леглото

В дрешника ви няма задоволително място за предпазване на обувки? И това има решение. За да съхранявате сезонни обувки или чифтове, които не се носят толкоз постоянно, вземете органайзер под леглото. Дори да нямате чекмеджета на спалнята или механизъм, може просто да повдигнете матрака и да ги сложите там за идващите месеци. За да ги предпазите от праха, използвайте платнен органайзер с разделения и затваряне с цип. Или създайте собствен личен дървен органайзер за обувки от вида „ направи си самичък “ с транспарантен похлупак, с цел да можете да виждате вътре! Мястото под леглото постоянно се подценява от доста хора. Истината е, че там може да съберете много неща, които не ви трябват постоянно. Сезонните обувки са тъкмо от този вид. Използвайте огромни кутии, с цел да имате взор над обувките, които са там. Другият вид елементарно да намирате стремежи чифт е като надпишете кутиите, с цел да намирате всичко по-лесно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР