Дори и да не вярвате в тези работи, следващите редове

...
Дори и да не вярвате в тези работи, следващите редове
Коментари Харесай

В последната цифра на годината на раждане е закодирана тайната на живота ви

Дори и да не вярвате в " тези работи ", идващите редове ще ви се сторят забавни, а може да откриете и някоя загадка за себе си!

Смята се, че годината на вашето раждане е авансово избрана от горната страна. И душата не я избира инцидентно.  Последната цифра от годината на раждане е изключително значима. Тя е подчинена на един от петте съществени детайла. А вашият детайл дефинира значимите моменти във вашата орис. 

Според античния китайски календар, на който източният хороскоп се базира, във всеки един времеви миг на Земята господства един от петте съществени детайла - дърво, огън, земя, метал  и вода. Астролозите са уверени, че тези детайли имат мощно въздействие освен върху природата, само че и върху природата на индивида. Те дефинират неговата психическа организация, привички и желания.

В коя година сте родени? Вземете последната цифра от годината на вашето раждане и научете нещо ново за себе си! Земя (последна цифра от годината на раждане - 8 и 9).

Хората от годината на земния детайл са надеждни и търпеливи. Силите на земята им оказват помощ да са отговорни пред своите близки. Те имат доста упоритости, само че в това време са идеалисти. Те са " земни " хора и решават проблемите си поетапно и на трезва глава. Имат добре развита вътрешен глас.

Околните се пробват да подражават на " земните ", защото имат добре развити морални и етични полезности. Хората на детайла " земя "  ценят етиката и дисциплината, а също по този начин знаят по какъв начин да употребяват личните си запаси рационално заради тяхната много консервативна природа. Хората на Земята са в положителни връзки с парите. Те са сдържани в страстите, само че освен това се нуждаят от любов. На " земните " хора не доближават мъничко авантюризъм и раздвижване. Те са постоянно жестоки и упорити.

Искат да управляват всичко и постоянно се управляват само от личните си ползи и стремежи. Преди всичко в живота те се опасяват от незнайното и то до степен на под паника офанзиви и меланхолия. Земята е центърът, който е виновен за смяната на сезоните. Цветът на земята е жълт и се свързва с храносмилателната система, по-специално с далака и стомаха. В допълнение, на хората от този знак се препоръчва да стоят настрани от блатистите региони и места с висока мокрота. Огън (последна цифра от годината на раждане - 6 и 7).

Огнените хора постоянно жадуват за завършения и в никакъв случай няма да откажат да изследват нещо ново. Това са доста дейни и енергични персони и отлични водачи, които обичат да се състезават и да печелят.

Огнените хора като предписание са привлекателни и красиви, те не могат да устоят на самотата, избират да се заобикалят с хора и непрекъснато придвижване.

В допълнение, те са извънредно обвързани с околните си и по всякакъв начин се стараят да поддържат фамилните връзки. Огнените хора се отличават с високо самочувствие и самонадеяност, те са интелигентни и другарски, решителни и ефикасни, и надарени с декламаторски гений. Недостатъците на " огнените " хора са тяхната настъпателност и прекалено предпочитание да реализират задачите си по всевъзможен метод. Освен това те са прекомерно прочувствени и нямат самообладание. Егоистични и прекомерно амбициозна. Рядко се спогаждат с други хора.

Огънят е насочен на юг, съставлява летния сезон. Цветът на огъня е червен, асоцииран е със сърдечно-съдовата система. На хората от този знак се препоръчва да стоят надалеч от несъразмерната топлота и да не се поддават на вълните от страсти.

Дърво (последна цифра от годината на раждане е 4 и 5).

Хората, родени под знака на дървото, са доста великодушни. Те твърдо се придържат към правилата си във връзка с етичното държание, обичат да изследват света и да проучват информацията, само че все пак те се отличават с рядка мощ на разбиране.

Хората " дървета " са доста художествени и креативен насочени, което постоянно се демонстрира във всичко, с което се заемат. Те са работливи и постоянно търсят някакво занятие за себе си, пробвайки се непрекъснато да бъдат заети. Вярват, че работата най-добре употребява тяхната мощ.

Те са правилни другари и в никакъв случай не се държат егоистично, идеални са за работа в екип и са доста състрадателни към други хора. Недостатъците на този елемент включват присъщата за знака претрупаност. Тя е обвързвана с обстоятелството, че те се заемат с повече задания, в сравнение с могат да се оправят, и заради това постоянно се претрупват с работа, което не е от изгода за никого. С други думи, хората на дървото би трябвало да се научат да дефинират границите си и да пресмятат вярно силите си.

При избрани условия те могат да станат прекомерно подвластни от другите и даже да се изгубят в тълпата, в доста връзки това е допустимо единствено заради пасивността и бавната им природа. Дървото е насочено на изток и сезонът му е пролет, надлежно цветът е зелен. Дървото е обвързвано с жлъчния мехур и черния дроб. Представителите на този детайл би трябвало да заобикалят региони, където доминират мощни ветрове.

Вода (последна цифра от годината на раждане - 2 и 3).

Хората на водата се считат за очарователни и дружелюбни хора, а също по този начин знаят по какъв начин да симпатизират. Те са доста гъвкави и са способни да вървят по течението. Освен това те са умни и изобретателни. Тези хора имат ужасно въображение и не се опасяват да го използват. Има доста отлични философи и мислители измежду тях, те са доста самостоятелни и най-често упражняват няколко специалности.

Представителите на водата имат идеални информационни умения и могат да бъдат доста безапелационни. Трябва да се означи и изключителната им дарба в региона на дипломацията. Те са доста интуитивни и могат да уловят нещо, което се изплъзва от вниманието на другите.

Това са положителни уредници и еднообразно положителни реализатори, те могат да виждат специфичните гении на хората към тях и да им оказват помощ да ги развият понататък. Хората на водата могат да бъдат потайни и неискрени и в никакъв случай да не споделят тайните си с другите. Освен това те имат изразени трендове да манипулират.

Те постоянно и във всичко се пробват да намерят елементарен и комфортен метод, защото се отличават с избрана бездейност и постоянно се отдават както на своите лични, по този начин и на непознати настроения. Това, което би трябвало да научат, е да стоят твърдо на личните си крайници и да вървят по собствен личен път.

И въпреки всичко, водните представители би трябвало да заобикалят прекомерно " водни " места, колкото и парадоксално да звучи. Водата е на север. Сезонът е зима, а цветът е черен. Водата се свързва с костната и отделителната система. Метал (последна цифра от годината на раждане - 0 и 1)

Те обичат себе си, само че в това време знаят по какъв начин да се грижат и да почитат другите. Те като предписание са много лимитирани, само че с външен напън интензивно отстояват себе си и гледната си точка. Представителите на този детайл се стремят към реда и избират салдото и чистотата във всеки смисъл на думата. Те се отличават с надеждност и увереност, макар че от време на време се държат малко по-особено, като не се пробват да бъдат част от тълпата.

Когато хората на детайла метал знаят какво търсят и желаят, тогава тяхната увереност може да бъде забележителна, тъй като трудностите и неуспехите в никакъв случай не могат да накарат тези хора да се заблудят и те могат елементарно да разрешат всички проблеми. Те нямат боязън от самотата и единственото, което желаят от обществото, е признанието за техните достижения и триумфи. Сред минусите на хората от този знак може да се означи тяхната периодическа импулсивност. Съзнателно или подсъзнателно всички те имат неустоимо увлечение към лукса, парите и властта. Често те могат да бъдат упорити и да се държат безразсъдно. Като водачи " металните " хора са доста взискателни и желаят техните подчинени да изпълнят личните им високи стандарти и упования, колкото е допустимо поточно. Металът е западен детайл. Сезонът му е есен. Цветът на метала е бял.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР