Дори да ви харесва идеята да получавате насоки за бъдещето,

...
Дори да ви харесва идеята да получавате насоки за бъдещето,
Коментари Харесай

Защо не откривате в себе си качествата на зодията ви: мнение на психолог и астролог

Дори да ви харесва концепцията да получавате насоки за бъдещето, астрологията може и да ви носи отчаяние , в случай че сте забелязали, че се отнася повече за други хора, в сравнение с за вас.

Докато да вземем за пример вашата другарка Скорпион се припокрива с постоянно срещаните черти измежду представителите на тази зодия, допустимо е характерностите, приписвани на вашата зодия, просто да не резонират с характера ви , пишат от.

В случай че не се идентифицирате със своя астрологичен знак, може би просто не сте разкрили същинското си Аз.
 Най-характерните черти съгласно асцендента  Най-характерните черти съгласно асцендента  Най-характерните черти съгласно асцендента  Най-характерните черти съгласно асцендента
„ Личността от рождената ви карта - която в действителност е индивидът, разказан посредством позиционирането на Слънчевата система във всяко съзвездие - не сте вие, а определението за вашето идеално Аз “ , споделя доктор Верошк Уилямс, клиничен психолог и астролог.

„ Това насочва индивида към постигането на оптималното му Аз през целия му живот. Ако не го чувствате, тогава може би не сте приведени в сходство със зодиакалния си знак “, твърди Уилямс.

Д-р Уилямс предлага да научим повече за своя звезден знак , с цел да решим всички проблеми с идентичността, които ни пречат да се усещаме в естетика с него. Но в случай че подозираме, че има друга причина за несъответствието, има няколко благоприятни условия .

Вижте в галерията 3 обстановки, поради които ви е мъчно да се идентифицирате със своя зодиакален знак съгласно доктор Верошк Уилямс.
 Няколко аргументи да не се идентифицирате с астрологичния си знак  Няколко аргументи да не се идентифицирате с астрологичния си знак  Няколко аргументи да не се идентифицирате с астрологичния си знак  Няколко аргументи да не се идентифицирате с астрологичния си знак
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР