Дори да се превърне в регулярна планьорка, лидерската среща е

...
Дори да се превърне в регулярна планьорка, лидерската среща е
Коментари Харесай

Елена Дариева: "Възраждане" няма да оставят въпроса с референдума без реализация

Дори да се трансформира в регулярна планьорка, лидерската среща е стъпка напред - разговорът е извънредно значим. Предстоят значими номинации - Българска народна банка, НЗОК, Сметната палата, даже да не са общи сред Политическа партия и ГЕРБ, е добре авансово да бъдат разисквани. Това сподели социологът Елена Дариева за " Твоят ден ".

По думите ѝ част от министрите остават непознати. " Важно е публичното мнение да бъде осведомено. " Възраждане " няма да оставят въпроса с референдума без реализация. Имаше данни, че са подготвили конституционна тъжба и ще намерят поддръжка от Има Такъв Народ. Това ще докара до насилствен декрет от президента и референдум дружно с локалните избори. Ако не бъде признат референдума, може да се стигне до радикализация ", съобщи тя.

PR специалистът Пепи Димитрова смята лидерската среща на ръководещите за седмична оперативка и не чака да има вести, произлезли от нея. " В момента виждаме доста информационни линии, които се преплитат. Това е резултат на последните 3 години. Референдумът ще се случи, по закон няма по какъв начин да бъде спрян ", разяснява тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР