Дори да мълчим, устните ни могат да разкрият много. Разгледайте

...
Дори да мълчим, устните ни могат да разкрият много. Разгледайте
Коментари Харесай

Дава Точност 98%! Виж Устните Си И Разберете Каква Жена Си!

Дори да мълчим, устните ни могат да разкрият доста. Разгледайте устните на своя фаворит и незабавно ще научите за него доста забавни неща!

И с цел да проверим точността на това изказване, ви предлагаме първо да приложите този тест върху себе си. Не приемайте този тест прекомерно на съществено и не търсете цялостни прилики в тези картинки, написа Букварче. Намерете рисунката, който най-вече прилича устните ви.

И по този начин, каква сте жена съгласно формата на устните ви?

Погледнете се деликатно в огледалото! Сега потърсете вашия резултат.

Устни 1

Вие сте рискована, флиртуваща и енергична жена. Но все пак, не забравяйте да бъдете невъзмутими, когато е належащо.

Устни 2

Вие сте олицетворение на оптимизма. Вашият темперамент постоянно търси (и съвсем постоянно намира) позитивната страна на нещата. Придържайте се към това и в бъдеще ви чака огромен триумф.

Устни 3

Вие сте необикновено общителна и очарователна жена. Следователно имате безконечен брой другари и приятелки, които не могат да бъдат преброени. Но не забравяйте, че не всеки е подготвен да даде рамо и да ви подаде ръка, в случай че е належащо. Не давайте прекомерно доста за приятелите си. Погрижете се най-малко за част от себе си.

Устни 4

Вие сте доста амбициозни, постоянно желаете повече и най-хубавото. Това не е неприятно, само че всичко би трябвало да има граница! Не би трябвало да жертвате същинските си полезности и себе си в името на високите упования.

Устни 5

Имате невероятни интелектуални качества. Вие сте подготвени да завладеете света и да го извършите със свои лични хрумвания. Можете да дадете много рационални препоръки на всеки.

Устни 6

Любовта е вашата същинска природа и вашата цел. Трябва да бъдете обичани. И вие сами знаете по какъв начин в действителност да обичате. Ако сте били подлъгани в упованията си, тогава е мъчно да продължите по-нататък.

Устни 7

Вие сте доста егоистични и обичате да се глезите и да се чувствате обичани. Приятните дребни неща постоянно са значими за вас, харесвате ги, когато изпълват живота ви. Заради приятните дребни неща животът ви е в цялостна естетика.

Устни 8

Вие сте безкористна жена. Вашата цел е да живеете за другите, да им донесете добрина и наслада. За вас фамилията и околните хора, които ви заобикалят, са от огромно значение.

Вижте още: Елеминирайте отрицателната сила от вкъщи с този елементарен трик!

Устни 9

Да бъдете център на вниманието за вас е всичко. Ето за какво обичате да се обличате съвременно, обичате да носите екстравагантни прически. Обичате да получавате всичко едновременно. И съвсем постоянно го получавате.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР