Дори ако Украйна успее да мобилизира още 500 хиляди войници,

...
Дори ако Украйна успее да мобилизира още 500 хиляди войници,
Коментари Харесай

Time: Украинският президент Зеленски се превръща в непредсказуем играч

Дори в случай че Украйна успее да активизира още 500 хиляди бойци, това няма да помогне във войната против страна с доста по-голямо население и стопанска система
Украинският президент Володимир Зеленски поема огромни опасности, с цел да обърне хода на войната и да резервира политическата си позиция в страната. В частност, става дума за по-агресивни удари против съветски цели.

Докато Русия слага стопанската система си на военни релси, Украйна е изправена пред нуждата да активизира стотици хиляди новобранци и проблеми с приемането на помощ от своите съдружници, написа списание . В този миг американските гласоподаватели са от ден на ден разграничени по отношение на това дали страната може да върне окупираните територии.

Изданието отбелязва, че даже в случай че Украйна успее да активизира още 500 хиляди бойци, това няма да помогне във войната против страна с доста по-голямо население и стопанска система. Поради това управляващите се пробват да разширят личното си отбранително произвеждане, по-специално безпилотни летателни апарати, които могат да поразяват цели в Руската федерация, написа " Фокус ".

Журналистите означават, че вероятността от свързани с войната убийства на съветски длъжностни лица се е нараснала, както и чести офанзиви с БЛА и ракети против Крим и съветската военна и икономическа инфраструктура. Освен това могат да бъдат атакувани петролни и зърнени уреди в Черно море, както и Кримският мост.

" Всяка от тези офанзиви (а има доста вероятни цели) носи риск от възмездие от страна на Путин, което би въвлекло НАТО по-директно в спора. Нито Русия, нито НАТО желаят такова разширение, само че войните водят собствен личен живот, изключително когато един " от основните играчи – в този случай Зеленски – се трансформира в непредсказуем състезател, който в този момент би трябвало да бъде следен “, прибавя Time.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР