Допустимо е да намалим определен тип способности и ги заменим

...
Допустимо е да намалим определен тип способности и ги заменим
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: България може да даде на Украйна боеприпаси за оръдия, части за самолети, зенитни комплекси

Допустимо е да понижим избран вид качества и ги сменяем с по-модерни от наши съдружници, добави някогашният боен министър пред bTV..

Путин не схваща газа като бизнес, а и като оказване на въздействие и оръжие. Трябва да действаме и тук дружно с нашите съдружници. И е значимо да се държим като такива, а не като неутрални - хем с тези, хем с тези. Категорично би трябвало да вземем страна. Да помогнем на жертвата да се отбрани, уточни той.

Жалко е, че Българска социалистическа партия работи в полза на своите ментори в Кремъл, вместо да покаже едно чисто човешко съчувствие. Българска социалистическа партия работи в полза на Русия, проводник е на ползите на Русия, разяснява Тагарев. Надявам се, че решението за оказване на военна помощ, ще бъде с огромно болшинство. И да му мислят депутатите от Българска социалистическа партия, които ще се наредят до " Възраждане ". Решението тряба да е съответно, добави той.

Изявлението на Митрофанова, че кани Петков в Донецк и Луганск е надменно. За Русия няма другарски страни - или си васал, или си зложелател. Митрофанова работи от имперски позиции, съобщи Тагарев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР