Допуснахме два наивни гола. Това заяви старши треньорът на Лудогорец

...
Допуснахме два наивни гола. Това заяви старши треньорът на Лудогорец
Коментари Харесай

Петев: Допуснахме два наивни гола

Допуснахме два наивни гола. Това съобщи старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев след загубата от Астана с 1:2 като посетител в първи мач от третия прелиминарен кръг на шампионата Лига Европа. Казахстанците обърнаха българския първенец, който има да наваксва на реванша в Разград идния четвъртък.


„ Успяхме да отбележим, мисля, че мачът бе двуостър. Справихме се с дълги топка и с пресата на Астана, който се възползва от това, че имаше доста брак в нашите дейности. Теренът също способства за непредизвиканите неточности, само че това не е опрощение. Можеше да се отсъди дузпа в наша изгода. Допуснахме наивни два гола. Трябва да се пригодим и да покажем на реванша друго лице и да отстраним Астана “, стартира той.

„ Всеки един има избрана задача и би трябвало да поеме отговорност за протичащото се на терена. До огромна степен ни се получи схемата на игра. Искахме да застанем огледално на Астана, само че не показахме темперамент. Исках да бъдем малко по-сигурни в отбрана. Два мача са, главното за мен е да се надиграваме и да имаме човек във всяка зона “, продължи наставникът на „ зелените “.

„ Трябва да подобрим доста неща и в отбрана, и в офанзива. Трябва да подобрим владението на топката и точността на подаванията, тъй като позволяваме непредизвикани неточности “, приключи Петев, за чийто отбор преди реванша с казахстанците следва домакинство на ЦСКА в неделя. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР