Допреди няколко месеца не бяхме и чували името на Никол

...
Допреди няколко месеца не бяхме и чували името на Никол
Коментари Харесай

Гаджето на Брад Пит си има 68-годишен съпруг

Допреди няколко месеца не бяхме и чували името на Никол Потуралски. Немският модел доби международна популярност около случката си с Брад Пит, която стана обществено притежание в края на август.
 Брад Пит, Никол Потуралски и това ли е новата жена до артиста
Красавицата, по която хлътна Брад Пит

И сантименталното им бягство

От тогава до момента артистът и 27-годишната хубавица не са засичани още веднъж дружно, само че се допуска, че връзката им продължава да съществува. А, оказва е, за Никол тя не е единствената в любовен проект.

Младата хубавица очевидно си пада по много по-възрастни от нея мъже, тъй като има брачен партньор на 68 години . Неговото име е Роналд Мери и е притежател на първокласен ресторант в центъра на немската столица. Според информация в медиите, точно там Никол се е срещнала с Брад Пит.

Brad Pitt coos today with 27-year-old German model Nicole Poturalski but his new girlfriend is already married. Her husband, a Berlin restaurateur Roland Mary, aged 68, however, does not seem to blame the actor.
— Celebrity and Movies: News International (@NadineRuitenbe1)
Нещо повече, брачният партньор на Потуралски върти и бизнес с артиста , тъй като продава от виновността му в своето заведение. А в това време е твърдо " за " отворения брак и няма нищо срещу брачната половинка му да бъде известна като новата жена до холивудската звезда.

В края на предходната седмица моделът беше видяна да се забавлява в другарска и най-вече женска компания в ресторанта на брачна половинка си. Очевидно връзките сред тях са страхотни, на инат на всичко, което се написа за нея и Пит в международните медии, предава Daily Mail.

Това несъмнено наподобява много странна обстановка и един любовен триъгълник , на който не знаем къде ще му излезе краят. Само да не се окаже, че Никол в действителност не e никакво гадже на Брад, а двамата са били дружно единствено по работа...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР