Донякъде мистериозното уволнение на Лий Фитинг от ESPN през август

...
Донякъде мистериозното уволнение на Лий Фитинг от ESPN през август
Коментари Харесай

Схемата Еми изигра роля в загубата на работата на изпълнителния директор на ESPN

Донякъде мистериозното уволняване на Лий Фитинг от ESPN през август може да има малко повече подтекст в този момент след отчета от четвъртък, че мрежата взе участие в дълготрайна скица за придобиване на награди Еми за гении в ефир, които не отговаряха на изискванията за приемане на премиите.

Схемата за промяна на имената на статуетката Еми е „ влияла “ на уволнението на Фитинг, заяви Андрю Марчанд от The Post в четвъртък.

Фитинг, който беше назначен за началник на медиите и продукцията на WWE във вторник, към този момент не дава отговор на изискванията за бъдещи Еми като част от наказването на ESPN, съгласно The ​​Athletic.

Бившият изпълнителен шеф на ESPN ръководеше продукцията за програмиране, което включваше „ Футбол в понеделник вечер “ и „ Ден на колежа “, до момента в който мрежата не се раздели с него.

Бомбираният отчет сочи, че ESPN е измислил подправени имена за премиите Еми, с цел да получи статуетки за гении в ефир, които не са имали право да ги завоюват според разпоредбите, открити от Нац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР