Донор на сперма от Великобритания призна, че дълго време не

...
Донор на сперма от Великобритания призна, че дълго време не
Коментари Харесай

Бивш учител по математика направи деца на 80 жени зад гърба на половинката си

Донор на сперма от Англия призна, че дълго време не се е решавал пред жена си за тайното си занятие, оповестява „ Дейли мейл ”. Благодарение на дадения генетичен материал, някогашният преподавател по математика и водач на микробус, показал се пред публицистите като Клайв, е станал татко на 80 деца, 14 от които към момента не са родени.

62-годишният британец е женен, има три деца и деветима внуци. Започнал да дава генетичен материал от 2013 година и до последно криел от брачната половинка си. „ Не съм лъгал, просто не сме говорили за това. Веднъж особено й оставих телефона си, с цел да разбере всичко”, признава Клайв.

По думите му, брачната половинка му не останала доста удовлетворена, само че той не счита да се отхвърля от донорството на сперма, до момента в който „ не докара броя на децата си до несъмнено количество”.



Изданието отбелязва, че британецът може да бъде длъжен да заплаща прехрана, защото се занимава с донорство през клиники, които не са лицензирани. Клайв обаче счита, че този риск е толкоз дребен, че може да бъде подценен.

Той не е употребявал услугите на лицензирани клиники, тъй като те отказвали да одобряват генетичен материал от мъже над 35-годишна възраст. Но Клайв толкоз доста желал да бъде донор, че пуснал публикация в обществената мрежа и девойките сами почнали да му пишат. Мъжът им казвал, че е здрав, че обича разногласието и е подготвен при потребност да мине медицински обзор.

„ Много скърбя, че не мога да ви покажа фотоси на фамилиите, които имат деца с помощта на мен. Виждам какъв брой благополучие им е донесло детето. Всички тези фамилии са разнообразни, към 2/3 от тях са еднополови”, прибавя той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР