Доналд Тръмп заяви днес, че е негова заслугата НАТО да

...
Доналд Тръмп заяви днес, че е негова заслугата НАТО да
Коментари Харесай

Тръмп: НАТО e по-добре финансирана само благодарение на мен

Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че е негова заслугата НАТО да бъде мощна организация и обрисува срещата си със съдружниците от алианса в положителна светлина, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Президентът на Съединени американски щати написа в " Туитър ", че Организацията на Северноатлантическия контракт в този момент е по-добре финансирана " единствено с помощта на мен ". В същия текст той написа във връзка срещата на върха в Брюксел, че е имал " страхотна среща с НАТО ". По думите му " НАТО беше слаба, само че в този момент още веднъж е мощна (лошо за Русия) ". Тръмп се оплаква, че медиите непрекъснато повтарят, че се държи жестоко с задграничните водачи, само че " в никакъв случай не загатват парите! ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Доналд Тръмп твърди още, че срещата му с съветския президент Владимир Путин е била " още по-добра " от срещата му с НАТО.

В Съединени американски щати Тръмп бе подложен на критика и от демократи, и от републиканци за това, че в Хелзинки не подлага на критика обществено Путин за съветската интервенция в изборите в Съединени американски щати и за това, че се усъмни в заключенията на американската разследваща общественост, че интервенция и имало.

Даже коментаторите от " Фокс нюз " - желаната от Тръмп телевизия - бяха недоволни от държанието му на срещата с Путин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР