Доналд Тръмп заяви, че би насърчил Русия да нападне държава-членка

...
Доналд Тръмп заяви, че би насърчил Русия да нападне държава-членка
Коментари Харесай

Тръмп би насърчил Русия да нападне държава от НАТО

Доналд Тръмп съобщи, че би насърчил Русия да нападне държава-членка на НАТО, в случай че съответната страна не усили разноските си за защита.

Белият дом назова мненията " ужасяващи и голословни ". Тръмп приказва по време на своя предизборна демонстрация в щата Южна Каролина. Той си спомни своя среща с водачи на държави-членки на Алианса. Преди да дойда, НАТО не струваше нищо.

Отидох и споделих - всички би трябвало да заплащат! А те ме питат - в случай че не плащаме, ще ни защитавате ли? Отворих - изрично не! Те не можеха да повярват - част от изявлението на Тръмп, който съгласно социологическите изследвания, води в конкуренцията за Белия дом.

" Президент на огромна страна се изправи и ме попита: " Сър, в случай че не плащаме и Русия ни нападне, ще ни отбраните ли? ", аз споделям - Не сте плащали? Това е закононарушение!, а той ми споделя - " Случвало се е ". Тогава му отвърнах - Не, няма да ви защитим. Даже бих ги окуражил да създадат това, което желаят! Трябва да плащате! Плащайте си сметките! Не си плащате сметките - няма отбрана! Много е просто! ", съобщи още Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати (2017-2021).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР