Доналд Тръмп ще спечели първичните избори на републиканците в Ню

...
Доналд Тръмп ще спечели първичните избори на републиканците в Ню
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се очаква да спечели първичните избори на републиканците в Ню Хемпшир

Доналд Тръмп ще завоюва първичните избори на републиканците в Ню Хемпшир, предвижда Асошиейтед прес във вторник вечерта, затвърждавайки статута му на любимец и повдигайки въпроси дали Ники Хейли ще приключи кандидатурата си за Белия дом.

Въпреки че АП разгласи конкуренцията за Тръмп незабавно след затварянето на изборните секции в 20:00 ч. източно време, маржът на успеха му към момента не беше прочут, като цялостните резултати се чакат едвам по-късно във вторник вечерта в Ню Хемпшир.

Победата на Тръмп в щата следва безапелационната му победа в събранията в Айова предходната седмица, когато някогашният президент завоюва повече от 50 % от гласовете.

Победите в двата щата дават на Тръмп голям подтик в конкуренцията му за обезпечаване на номинацията, организирайки реванш в президентската конкуренция през 2024 година с Джо Байдън.

Първичните избори в Ню Хемпшир бяха решаващи за Хейли, някогашния дипломат в Организация на обединените нации, който приключи на разочароващо трето място след Рон ДеСантис на съб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР