Доналд Тръмп ще се яви днес пред съда във Флорида,

...
Доналд Тръмп ще се яви днес пред съда във Флорида,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се явява пред съда във Флорида

Доналд Тръмп ще се яви през днешния ден пред съда във Флорида, с цел да му бъдат прочетени 37-те обвинявания за нелегално боравене с класифицирани документи.

Екипът на специфичния прокурор е разкрил в дома му в Мар-а-Лаго стотици секретни документи, в това число за американската нуклеарна стратегия, тази на съдружниците и слабостите в защитата им.

Папките били открити в спалнята му, в банята и в балната зала. Според обвиняването той даже е показвал част от документите на неоторизирани лица.

Тръмп отхвърля да е направил нещо нелегално.

„ Идеята да представяме Тръмп като жертва или като жертва на „ лов на вещици ” е нелепа. Да, той е бил жертва в предишното.

Неговите съперници са го преследвали с подправени изказвания и аз съм бил на негова страна, когато е бил жертва. Но тук той не е жертва.

Той бърка, че е имал право да разполага с тези документи. Te са измежду най-чувствителните секрети, с които страната разполага.

Те би трябвало да бъдат на предпазване в архива. Той не е имал право да ги има и ги е съхранявал по метод, от който всеки, който в действителност се интересува от националната сигурност, би му се свил стомахът ”, уточни основният прокурор на Съединени американски щати 2019-2020 Уилям Бар.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР