Доналд Тръмп ще пренебрегне съдебните разпореждания, сее хаос“ и ще

...
Доналд Тръмп ще пренебрегне съдебните разпореждания, сее хаос“ и ще
Коментари Харесай

Тръмп ще превърне делото за клевета за 10 милиона долара в „цирк“, предупреждава лагерът на Е. Джийн Карол: „Той ще се стреми да посее хаос“

Доналд Тръмп ще пренебрегне правосъдните разпоредби, „ сее безпорядък “ и ще сътвори „ цирк “ по време на делото му за клюка за 10 милиона $ идната седмица в Манхатън, ищецът Е. Джийн Карол предизвести в правосъдните документи в петък.

Адвокат на Карол – за който правосъдните заседатели откриха, че предишния май споделя истината, когато сподели, че Тръмп я е малтретирал полово в стая за пробване на дизайнерски магазин през 1996 година – твърди в новите документи, че 77-годишният Тръмп „ няма да обърне внимание “ какво ще каже съдията, в случай че някогашният президент застане на позиция във федералния съд в Манхатън.

Американският областен арбитър Люис Каплан към този момент откри Тръмп за виновен за клеветата на 79-годишната авторка на „ Попитайте Е. Джийн “, като през 2019 година погрешно съобщи – с „ действителна завист “ – че тя го е обвинила, че я е изнасилил, „ с цел да получи гласност. ”

Всичко, което остава да се реши на идния развой, е какъв брой компенсации би трябвало да заплати Тръмп, като Карол желае пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР