Доналд Тръмп пристигна в районната прокуратура в Манхатън и е

...
Доналд Тръмп пристигна в районната прокуратура в Манхатън и е
Коментари Харесай

Извънредно: Арестуваха Доналд Тръмп

Доналд Тръмп дойде в районната прокуратура в Манхатън и е арестуван от полицията преди предявяването на обвиняването против него, заяви CNN. Той публично е първият президент, против който са повдигнати наказателни обвинявания, когато се яви в съда след историческото обвиняване към него.

Очаква се обвинителният акт да бъде оповестен по-късно, като по този метод бъдат предоставени първите обществени детайлности за конкретното съдебно гонене. CNN заяви, че Тръмп ще бъде изправен пред повече от 30 обвинявания, свързани с бизнес измами, като част от следствието за заплащане на рушвет на актриса от филм за възрастни през 2016 година

Правният екип на Тръмп съобщи, че някогашният президент ще пледира почтен и ще оспорва. Бившият президент, който даде обещание да разгласи кандидатурата си за държавен глава през 2024 година, би трябвало да отлети назад за Флорида след обвиняването и да приказва довечера в Мар-а-Лаго.

На новинарските организации няма да бъде разрешено да излъчват обвиняването във вторник, постанови арбитър в понеделник вечерта, отхвърляйки настояването на няколко медийни организации, в това число CNN. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР