Доналд Тръмп подаде молба за предаване на живо на процеса

...
Доналд Тръмп подаде молба за предаване на живо на процеса
Коментари Харесай

Тръмп поиска процесът срещу него да се предава на живо

Доналд Тръмп подаде молба за предаване онлайн на процеса против него във федералния съд във Вашингтон. В това дело Тръмп е упрекнат, че се е опитал да анулира резултатите от президентските избори през 2020 година

„ Това произвеждане би трябвало да бъде напълно предавано по малкия екран, тъй че американската общност да може да види от първа ръка, че този случай не е нищо повече от скалъпена конституционна шарада “, обявиха юристите на Тръмп.

Те прибавят, че прокурорите желаят процесът да се организира „ на мрачно “, което съгласно тях е политически стимулирано изпитание на администрацията на президента Джо Байдън да подкопае кандидатурата му за преизбиране идната година, осведоми „ Фокус “.

„ Всеки човек в Америка и даже отвън нея би трябвало да има опция да „ проучи’ този случай от първа ръка и да види по какъв начин, в случай че има правосъден развой, президентът Тръмп се оправдава по това безпричинно и политически стимулирано обвиняване “, разясняват юристите на Тръмп и прибавят, че специфичният прокурор Джак Смит нарушава конституционно обезпечените права на някогашния американски президент.

По-рано американските медии оповестиха, че обществеността в Съединени американски щати би трябвало да има опция да следи по какъв начин се развива „ историческото дело “ против предходния президент на Съединени американски щати. Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, въпреки това, се опълчва на телевизионното лъчение на процеса и декларира, че разпоредбите на федералния съд не разрешават излъчването на правосъдни процеси.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР