Доналд Тръмп нападна херцогинята на Съсекс и пожела на принц

...
Доналд Тръмп нападна херцогинята на Съсекс и пожела на принц
Коментари Харесай

Тръмп захапа Меган Маркъл и пожела на Хари...

Доналд Тръмп атакува херцогинята на Съсекс и пожела на принц Хари шанс „ тъй като скоро ще му би трябвало “, откакто двойката прикани американците да вземат участие интензивно в идните президентски избори.

„ Не съм й фен”, сподели президентът Тръмп за Меган Маркъл пред кореспонденти по време на брифинг в Белия дом.

„ Преди споделих - и тя евентуално го чу - че поисквам на Хари шанс, тъй като той скоро ще му потрябва”.

Реакцията на Тръмп пристигна откакто херцогът и херцогинята на Съсекс, във видеоклип за списание „ Time”, приканиха за "прекратяване на речта на омразата " преди изборите на 3 ноември.

Хари, който няма право да гласоподава в Съединените щати, сподели: "С наближаването на ноември е доста значимо да се отдалечим от речта на омразата, дезинформацията и онлайн негативизма ".

Родената в Калифорния Меган, която счита идните избори за „ най-важните в живота ни “, съобщи: „ Когато гласуваме, нашите полезности стават работещи и нашите гласове се чуват “.

Въпреки че двойката не загатна нито Тръмп, нито Байдън във видеото, доста хора изтълкуваха този коментар като същинска поддръжка за претендента от Демократическата партия.

"Херцогът не е деен член на кралското семейство и той прави мнения като частно лице " - сподели представител на Бъкингамския замък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР