Доналд Тръмп, който ще бъде в понеделник домакин на Бойко

...
Доналд Тръмп, който ще бъде в понеделник домакин на Бойко
Коментари Харесай

Бивш посланик на САЩ: Борисов задушава свободните медии и Тръмп изглежда харесва това

Доналд Тръмп, който ще бъде в понеделник хазаин на Бойко Борисов, постоянно се нахвърля гневно върху американските медии. По този метод той следва модела, употребяват от няколко сегашни и някогашни водачи в чужбина - в това число от Борисов - да задушава истината и отговорността на ръководството пред народа.

Това споделя някогашният американски дипломат в София Джемс Пардю в коментар в изданието The Hill под заглавие " Тръмп и България: Атаките против свободните медии нанасят вреди на демокрацията ". То е учредено преди 25 години във Вашингтон от симпатизавти на демократите като седмичник. Днес то разгласява и публикации на републиканци и се популяризира в политическите среди и по офисите на конгресмените, в това число като ежедневен електронен бюлетин.

Коментарът на Пардю стартира с остра рецензия: " Бойко Борисов, министър-председателят на България - една страна, затънала в всеобщо ширеща се корупция, ще посети президента Доналд Тръмп в Белия дом в понеделник. Липсата на независимост на медиите в България надали ще бъде измежду тематиките в диалога им. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР