Доналд Тръмп избира интервю с Тъкър Карлсън пред републиканския първичен дебат

...
Според два източника, запознати с въпроса, той вместо това търси
Коментари Харесай

Според два източника, запознати с въпроса, той вместо това търси интервю с Карлсън, съобщава NBC.

Близък източник to Carlson каза, че в момента е на път за Европа, където има интервюта и събития, подредени през следващата седмица.

Източникът добави, че водещият на токшоуто е „винаги в дискусии“ с всички кандидати и нищо не е твърдо решено с Тръмп и Карлсън.

Тръмп също критикува Fox News, която е домакин на дебата, заради неотдавнашното отразяване на него.

Карлсън напусна Fox по-рано тази година, като преди това е бил един от водещите на новинарския канал с най-висок профил.

Доналд Тръмп: Полицията разследва поддръжници на бившия американски президент, публикували подробности за големите съдебни заседатели в Джорджия онлайн

Сега той пуска собствено продуцирано шоу в X, известно преди като Twitter, което го видя да интервюира двама други кандидати за президент, републиканеца Вивек Рамасвами и демократа Робърт Ф. Кенеди младши, както и спорния интернет личност Андрю Тейт и брат му Тристан.

Отсъствието му може да означава, че губернаторът на Флорида ще стане център на атаки от други кандидати, борещи се за позиция.

Прочетете повече:
Какво е Тръмп е обвинен в Джорджия?
Кои са 18-те души, обвинени заедно с него?
Всички разследвания, пред които е изправен бившият президент

В последното проучване на Reuters/Ipsos, публикувано този месец, Тръмп е подкрепата на 47% от гласовете на републиканците в национален мащаб, като ДеСантис е спаднал с шест процентни пункта от юли до само 13%.

Нито един от другите кандидати, които трябва да присъстват на дебата, не е надхвърлил едноцифрените резултати в анкетата .

Съперниците на Тръмп за републиканската президентска номинация преди изборите през 2024 г. ще се съберат на дебата, но досега само малцина са агресивно критикували Тръмп въпреки нарастващите му правни проблеми.

Той има срок до 25 август да се предаде доброволно в Джорджия, след като тази седмица беше обвинен в четвърто наказателно обвинение за предполагаема схема за обръщане на загубата му на изборите през 2020 г.

Последните обвинения срещу Тръмп

Повечето републиканци, анкетирани през юни, казаха те видяха политически причини зад обвиненията срещу Тръмп до този момент.

Тръмп също е изправен пред две федерални обвинения за боравене с класифицирани документи след напускане на поста през януари 2021 г. и за предполагаемата му роля в опитите за отмяна на изборите му загуба.

Той също така е изправен пред обвинения в Ню Йорк за предполагаеми тайни плащания на порнозвездата Сторми Даниелс преди изборите през 2016 г.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР