Доналд Тръмп и Джо Байдън отговаряха вчера на въпросите на

...
Доналд Тръмп и Джо Байдън отговаряха вчера на въпросите на
Коментари Харесай

Тръмп: Победители сме в битката с коронавируса

Доналд Тръмп и Джо Байдън отговаряха през вчерашния ден на въпросите на избирателите по врреме на предавания от разнообразни елементи на Съединени американски щати и по конкурентни малките екрани, оповестиха международните медии. След като Тръмп отхвърли да взе участие в онлайн спор, Джо Байдън насрочи свое участие по телевизия АВС, а по същото време Доналд Тръмп беше излъчен по NBC. Пряката форма на спор онлайн сред двамата беше прекъсната след заразяването на Тръмп с ковид.

От музея на изкуствата " Перес " в Маями Тръмп отбрани метода, по който кабинетът му се оправя с  пандемията, която умъртви повече от 215 000 американци.  " Ние сме спечелили “, сподели той на модератора на срещата Савана Гутри. " Свършихме невероятна работа. Ваксините са на път, терапиите също ". Той отговори уклончиво дали е бил тестван в деня на първия президентски спор, каквото е било условието към него и Байдън. " Възможно е да съм го направил, допустимо е да не съм го направил “, сподели той.

От Националния парламентарен център във Филаделфия Байдън надалеч не беше толкоз благосклонен към метода, по който Тръмп се отнася към пандемията. " Тръмп пропусна големи благоприятни условия и продължава да твърди неща, които не са истина ", сподели кандидатът за президентския пост и добави, че още през февруари водачът на САЩ е бил предизвестен за сериозността на болестта. Той укори Тръмп и че не се е застъпил задоволително за новия пакт от стопански тласъци за американците, които са потърпевши съществено от коронакризата. Бившият вицепрезидент от администрацията на Барак Обама съобщи пред модератора Джордж Стефанопулос, че в случай че бъде определен за президент, ще отстрани данъчните облекчения, от които се възползват най-богатите американци.

За първи път Тръмп съобщи, че ще одобри кротичък трансфер на властта, в случай че загуби изборите идващия месец, макар че изрази опасения за съществуването на измами във вота. Засега федералните чиновници споделят, че не са разкрили никакви доказателства за операции при гласуването.

Тръмп също по този начин удостовери следствието, което вестник " Ню Йорк Таймс " разгласява преди време и което разкри, че президентът е в дълг от 421 млн. $. По този мотив той сподели: " Когато погледнете парцелите, които владея, сумата от 400 млн. $ е нищо. Не е огромна работа ”. Той засегна и друга тематика, в която е " мощен " - тайните теории. Повод за това стана изказването от преди няколко дни в обичаната му обществена мрежа Туитър, че Барак Обама е инсценирал убийството на Осама бин Ладен. Попитан от кое място е получил такава информация, той сбито отговори, че показва " нечие мнение ".

 

ПРОТЕСТИ

Задочният спор сред Тръмп и Байдън мина под знака на митингите. Над 100 холивудски звезди, измежду които Барбра Стрейзънд, Бен Стилър, Джулия Луис-Драйфус, Дж. Дж. Ейбрамс, Джулиан Мур, Аарън Соркин и доста други разкритикуваха остро телевизионната мрежа NBC, че ще излъчва предизборното показване на Доналд Тръмп по същото време, когато Джо Байдън приказва по конкурентната мрежа, заяви БГНЕС, базирайки се на задгранични медии. В писмо, изпратено до NBC, те споделят, че малкия екран " поощрява лошото държание на президента ", като се съгласява да излъчи неговото показване като " контрапрограма " против Байдън.

Но звездите на Холивуд не впечатляват президента на Съединени американски щати. В своя изява в Северна Каролина през вчерашния ден Тръмп съобщи, че е най-популярният човек на света след Исус Христос, въпреки да нямал шансове да го настигне. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти от религиозната аудитория.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР