Доналд Тръмп е медиен магнат и бивш световен лидер със

...
Доналд Тръмп е медиен магнат и бивш световен лидер със
Коментари Харесай

Всички обожават Мелания, но вижте само предишната съпруга на Доналд Тръмп – на 58 изглежда направо божествено! (Снимки):

Доналд Тръмп е медиен магнат и някогашен международен водач със забележителна кариера. Освен всичко останало той е приет и за огромен коцкар, а в живота си е имал някои от най-красивите дами в света. Да, за някогашната първа дама на Съединени американски щати, Мелания Тръмп, се носят митове, а стилът ѝ към момента въодушевява хиляди дами по целия свят. Но спомняте ли си втората брачна половинка на Тръмп?

 Доналд Тръмп Марла

Марла Мейпълс е втората брачна половинка на Доналд Тръмп и актриса, въпреки и не изключително сполучлива. В момента е на 58 години, само че никой не би ѝ ги дал, в случай че я види на улицата или на едно от обичаните ѝ места – плажа в Маями.

Рядко виждаме Марла обществено, само че тези дни втората брачна половинка на някогашния президент на Съединени американски щати сподели фантастичната  си фигура на плажа в Маями.

 Марла Мейпълс бански

Марла и Тръмп застават пред олтара през 1993 година, два месеца след раждането на щерка им Тифани. Всъщност връзката сред двамата стартира, до момента в който Тръмп е женен за първата си брачна половинка – Ивана. Съюзът му с Мейпълс обаче е жертван на крах още първоначално и те се развеждат пет години по-късно.

 Доналд Тръмп с Тифани

„ Не бяхме съгласни с възгледите на света и имахме разнообразни хрумвания за развъждането на щерка ни “, сподели Марла пред People преди пет години.

След развода с Доналд, Марла се мести в Калифорния, с цел да отгледа щерка си.

„ Занимавах се с ню ейдж и филантропия, с цел да остана фокусирана върху развъждането на детето си. „ Нямах визия, че ще я отгледам сама “, призна тя в изявление.

Тя добави, че Тръмп е обезпечил на щерка им висше обучение и всичко належащо финансово, само че всичко останало прави сама.

 Марла Мейпълс и Тифани Тръмп

Тръмп се среща с някогашния модел и актриса през 1985 година на тенис шампионат, до момента в който към момента е женен за Ивана. Именно тяхната спекулация става повода за разпадането на брака на Ивана и Доналд, а американските медии наблюдават от близко развиването.

Тръмп признава, че не е желал да се дами наново, само че всичко се променя заради бременността на Марла. Много ужас внася и подписаният от нея предбрачен контракт, само че някогашният президент на Съединени американски щати споделя, че е належащо той да може да спи умерено.

 Марла Мейпълс

След развода Марла не забогатява като Ивана и няколко пъти обществено декларира, че е смешно, когато хората считат, че е забогатяла поради развода.

Тръмп не крие, че е великодушен финансово към жена си, само че слуховете стопират до тук.

И двамата продължават живота си, без да се унижават взаимно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР