Доналд Тръмп, 45-ият президент на САЩ, е нееднозначна и много

...
Доналд Тръмп, 45-ият президент на САЩ, е нееднозначна и много
Коментари Харесай

10 психологически факта за Доналд Тръмп, разкриващи характера му

 Доналд Тръмп

Доналд Тръмп, 45-ият президент на Съединени американски щати, е нееднозначна и доста любопитна фигура, който разчупи политическите шаблони. Предлагаме ви 10 забавни обстоятелството за живота на стопанина на Белия дом:

1. Доналд Тръмп счита себе си за същински любим на ориста.

2. Тръмп има следното изявление: „ “Преди всичко, нямаше да реализира всичко и да печеля тези милиони, в случай че татко ми беше несретник. Но постоянно съм се чувствал задължен да умножа това, което той е направил “.

Но има клюки, че Доналд в никакъв случай не е желал да се занимава със фамилния бизнес. И само страха от отделяне от фамилните спестявания му дал тласък да се занимава с бизнес.

3. Мнозина поддръжници на Тръмп считат, че негова съществена линия е праволинейността му. Те означават, че Тръмп постоянно приказва единствено това, в което самият той откровено има вяра, а не това, което хората желаят да чуят.

4. Тръмп не се стеснява да приказва и такива неща, които не са по усета на обществеността и провокират необятен резонанс. Например в шоуто на Лари Кинг Доналд се изрече доста отрицателно по отношение на обявяването на Анджелина Джоли за най-красива жена на планетата. Тогава той съобщи, че знае девойки, които са доста по-красиви от Джоли.

5. Освен това, на Доналд Тръмп е присъща и известна самовлюбеност. Той самичък назовава себе си „ моралният компас за двадесетгодишните американци “.

6. Мнозина уважавани психолози, че популярната прическа на Тръмп (пищната лакирана коса) приказва за съществуване на комплекс за непълноценност.

7. Дълго време Тръмп криел, че има немски корени, казвайки, че татко му и дядо му са шведи. Това било обвързвано с дългогодишно съдействие с ню-йоркски организации за недвижими парцели, измежду които имало доста евреи, отрицателно отнасящи се към немците.

8. Повечето здания, издигнати от неговата компания, Тръмп кръщава на свое име – да вземем за пример „ Тръмп Тауър “ на Пето авеню или „ Тръмп Билдинг “ на Уолстрийт. Този табиет на Тръмп мнозина възприемат като ослепителен симптом на фикс идея за великолепие.

9. Самият Тръмп и фамилията му живеят на последните три етажа нна постройката „ Тръмп Тауър “. Резиденцията му заема съвсем три хиляди квадратни метра, а всички стати са оборудвани по последна дума на техниката и направени от скъпи материали: злато, бронз и мрамор. Апартаментът на Тръмп коства повече от 50 милиона $, което го прави едно от най-скъпите жилища в Ню Йорк.

10. Тръмп е създател на 16 книги, в които споделя историята на своя триумф, дава отлични препоръки по управление на бизнес, искрено написа за фамилния си живот и за това по какъв начин се оправя с живота си на обществена персона.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР