Дон Гаел Бонел Санчес, създателят на първата агенция за инстаграм

...
Дон Гаел Бонел Санчес, създателят на първата агенция за инстаграм
Коментари Харесай

Дон Санчес създаде първата Инста модел агенция в света

Дон Гаел Бонел Санчес, основателят на първата организация за инстаграм модели в България и Източна Европа и първата безвъзмездна академия за инфлуенсъри в света, отпразнува рождения си ден с първокласно празненство.

Звездната вечер стартира в Ню Бояна Филм Студиос, където за пръв път се провежда сходно ВИП събитие. Дон Санчес показа празника си с близки другари, екипа си и несъмнено, девойките от GBS Мodels.

За да отпразнуват рождения му ден също участваха Жана Янева- мис галактика България, tv сексапил Деси Цонева, известния начин на живот специалист Атанас Лазаров, Славчо Тошев, стилистът Минко Петров, фитнес иконата Анн Джи, съветския артист и реализатор Гоша Величков, бизнесмена Петър Фикин, Християн Гьошев, френски продуценти, медии и доста други.

Гостите са любуваха на уединена вечеря и коктейл измежду природата, а Ива Атанасова – Ivy се погрижи да не липсват и танци. На блестящото празненство беше показана корицата на новия брой на списание “ОК “, на която е самият дон Санчес дружно с инстамоделите на GBS Models.

Присъстващите получиха брой от начин на живот изданието и се снимаха на стената на славата.Вечерта продължи, като с лъскави лимузини Вип гостите продължиха празненството в BiadPremium Club, където основателят на GBS Models беше посрещнат от обилни фойерверки още на входа,плата от екзотични плодове и френско шампанско.

Партито продължи до зори, а рожденникът дон Санчес и моделите му за следващ път демонстрираха, че знаят по какъв начин да се забавляват. Дон Гаел Бонел Санчес е работил дълги години за най-голямата европейска компания за телевизионни продукции – Ендемол.

Има лична продуцентска къща и филми с интернационалните награди. Той е основател и на първата в света водка с черен хайвер. Скоро и основателят на първото печатно инста списание в България с тираж от 70 000 копия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР