Домино от недоволни срещу внесените от Валери Симеонов поправки в

...
Домино от недоволни срещу внесените от Валери Симеонов поправки в
Коментари Харесай

Домино от недоволни срещу поправките в хазарта

Домино от недоволни против импортираните от Валери Симеонов ремонти в Закона за хазарта. След футболния клуб „ Левски ” през днешния ден с позиция против поправките излезе и „ Лудогорец ”.

Измененията ще доведат до финансови проблеми за редица родни клубове, защото доста от тях имат за спонсори букмейкърски къщи, разгласи „ Лудогорец ”. И добави: „ Убедени сме, че в случай че тези промени станат факт, ще бъдат нанесени съществени вреди върху спорта и в частност футбола. И то в миг, в който доста клубове се намират в комплицирана финансова обстановка, подбудена от рецесията около пандемията от COVID-19. ”.

" Всеки ден водим диалози за спонсор на Левски. Хазартните оператори обаче се ослушват поради проектозакона за
хазарта ", съобщи по-рано притежателят Наско Сираков. Новакът в efbet Лига - ЦСКА 1948, също възропта против проектазакона на Симеонов. " Червените " считат, че приемането на наредбата би довело до затваряне на всички игрални зали, което ще бъде пагубно за голям брой родни спортни клубове, както и за ЦСКА 1948.

Днес против поправките се оповестиха и баскетбола, и волейбола. Ръководството на БФБаскетбол съобщи, че е против измененията в Закона за
хазарта, които ще повлияят отрицателно на редица български клубове, които се спонсорират от букмейкърски компании. Призоваваме от името на Волейболен клуб Славия народните представители да не одобряват този закон, се споделя в позиция на клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР