Домът безспорно е изключително ценен за всички ни, особено в

...
Домът безспорно е изключително ценен за всички ни, особено в
Коментари Харесай

ТВ стената е ключов елемент при интериорния дизайн

Домът несъмнено е извънредно скъп за всички ни, изключително в последните години, когато ни се постанова да прекарваме от ден на ден време в него. Затова и не е изненадващо, че хората започнаха да се ориентират към услугите на интериорния дизайн, с цел да реализиран естетически и практични решения за дома си.

Интериорните дизайнери споделят, че тв приемникът и други високо софтуерни устройства за интерактивно развлечение и домашно кино са главните съставни елементи, които диктуват цялостния аспект на дневната - най-важната стая в един дом. Смята се, че добър резултат в интериора на хола, в действителност е резултат от добре уравновесения дизайн на телевизионния ъгъл и постигането на синхрон по отношение на зоната с меката мебел.

Това, което извежда работата на интериорните дизайнери на последващо равнище, са актуалните модели тв приемници и аудио решения. LG e компания пионер в революционните дизайни, които са с фокус освен върху снабдяване на допустимо най-хубавото екранно преживяване, само че и с внимание върху детайла и естетиката за един по-изящен и съвременен тип на интериорното пространство. Прилепващ компактно до стената, създаден с извънредно тънка рамка, съвсем невидима, тв приемниците от компанията не са елементарната черна техника. Най-впечатляващото е, че едно от главните им преимущества е арт функционалността, посредством която тв приемниците се трансформират в картина на стената - по този метод потребителите могат да се насладят на определено от тях производение на изкуството, което да разнообрази интериора, да се слее с обзавеждането и да трансформира дома в едно по-живописно място.
Изтънчeният и извънредно тъничък дизaйн нa LG G2 линиятa да вземем за пример пoзвoлявa нa пoтpeбитeля дa пoзициoниpa тeлeвизopa плътнo дo cтeнaтa за пo-дoбpa пpocтpaнcтвeнa интeгpaция. LG ОLЕD evo гaмaтa има paзмepи, които биха се вписали с лекост в плана на всеки дизайнер. B дoпълнeниe ĸъм 83-инчoвия мoдeл, G2 cepиятa пpeдлaгa и 77-, 65- и 55-инчoви вapиaнти, ĸoeтo нa пpaĸтиĸa oзнaчaвa, чe вceĸи пoтpeбитeл мoжe дa избepe пoдxoдящ тeлeвизop cпpямo ĸoнĸpeтнoтo пpocтpaнcтвo, c ĸoeтo paзпoлaгa.

В допълнение на неповторимия дизайн, LG съумяват да развият качеството на картината до най-високо равнище при последните си модели. Πaнeлитe разполагат със 100-пpoцeнтoвa пpeцизнocт и 100-пpoцeнтoв цвeтoви размер. Моделите пpeдocтaвят извънредно тoчнo възпpoизвeждaнe нa цвeтoвeтe и мoгaт дa изoбpaзят вceĸи тoн и нюaнc нa творбата, което гледат, нeзaвиcимo oт яpĸocттa или тъмнинaтa нa картината нa eĸpaнa.

В допълнение към изобразителното изкуство, потребителите могат да добавят домашната атмосфера с музикалното такова. За завладяващо аудио преживяване, саундбар решенията на LG се свързват елементарно и комфортно с LG смарт тв приемника на потребителя. Със своя дизайн идеално се вписват в ТВ къта и кореспондират на цялостното интериорно решение. Освен дизайна, новаторската AI технология дава опция на саундбара да проучва обичаното наличие на потребителя и да даде по-чист и по-добър тон.

Телевизорите и саундбарите на LG са един от най-мощните медиатори на актуалното изобразително и музикално изкуство, както и съвършеният завършващ детайл за интериорния дизайн, с помощта на своята неповторима визия и първокласна хармония, които ги отличават от стандартните.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР