Домашен пробиотик при храносмилателни проблеми си направете бързо и лесно!

...
Домашен пробиотик при храносмилателни проблеми си направете бързо и лесно!
Коментари Харесай

Ако страдате от запек, този домашен пробиотик бързо ще ви помогне

Домашен пробиотик при храносмилателни проблеми си направете бързо и елементарно! Това естествено средство ще укрепи и имунитета ви.

Много от нас имат храносмилателни проблеми като запек, да вземем за пример. Не се усещаме добре. Усещаме болежка и напрежение.

Важно е да внимавате какво консумирате, тъй като в случай че ядете нездравословна и суха храна, тогава ще получите запек.

Включете плодове, зеленчуци, пийте кисело мляко или кефир, които са естествени пробиотици, а знаем, че пробиотиците предизвикват производството на положителни бактерии в тялото. Между другото, целесъобразно е да се употребяват пробиотици, когато се одобряват антибиотици, тъй като антибиотиците повреждат чревната флора.

Това естествено средство може да ви помогне и при проблеми със запека.

Необходими съставки:

5 чаши вода 100 г сини сливи 100 г фурми

Начин на подготвяне:

Подготовката е доста елементарна. Във вряща вода сложете сините сливи и фурмите, които сте почистили. Гответе 15 минути, по-късно оставете да изстине. Прехвърлете в стъклен съд и съхранявайте в ледник.

Употреба:

Приемайте по една лъжица заран на гладно, преди закуска. Този естествен лек ще ви помогне да пречистите тялото си от токсините, само че и да решите казуса със запека.

Ще се почувствате доста по-добре. Освен това, този домакински пробиотик ще укрепи имунитета ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР