Домашен лек с ябълков оцет при възпалени синуси Необходими съставки:

...
Домашен лек с ябълков оцет при възпалени синуси Необходими съставки:
Коментари Харесай

Домашен лек с ябълков оцет при възпалени синуси

Домашен лек с ябълков оцет при възпалени синуси

Необходими съставки:
2 супени лъжици ябълков оцет
1 чаена лъжичка мед
1 чаена лъжичка кайенски пипер (лют червен пипер на прах/чили на прах/ Capsicum frutescens)
сок от 1 лимон
1 чаша топла вода

Начин на подготвяне:
Изстискайте сока от 1 лимон и го прибавете в чаша с топла вода, по-късно прибавете останалите съставки. Разбъркайте добре и изпийте получената напитка топла. Консумирайте два пъти на ден, до момента в който признаците изчезнат.

Същата напитка, само че без мед, може да се употребява единствено за гаргара и по този метод да ускорите процеса на изцеление.

Ще почувствате резултата още след първата приложимост, само че би трябвало да се употребява още няколко пъти, с цел да елиминирате изцяло инфекцията. Ако не можете да консумирате люто, започнете с по-малка доза, като последователно увеличавате дозата и според от степента на инфекцията на синусите.

Тази примес освен ще ви освободи от запушения нос, като отстрани слузта, само че ще окаже лечебно влияние върху целия ви организъм. Ако я пиете всекидневно, ще забележите облекчение, към този момент няма да имате проблеми с дишането, ще се избавите и от главоболието.

След като се излекувате, като предварителна защита можете да продължите да приемате по една чаена лъжичка кайенски пипер с чаша топла вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР