Домакинът на Мондиала Катар и африканският шампион Сенегал се изправят

...
Домакинът на Мондиала Катар и африканският шампион Сенегал се изправят
Коментари Харесай

Катар и Сенегал ще опитат да наваксат загубите от първи кръг

Домакинът на Мондиала Катар и африканският първенец Сенегал се изправят един против различен във второто завъртане от груповата фаза.

Срещата е с начален час 15:00 и ще може да я наблюдавате по DIEMA SPORT 3, DIEMA SPORT 3 4K, както и тук на Gong.bg.

И двата отбора изгубиха с по 0:2 първите си срещи, което значи, че днешната среща евентуално се явява основна за възможното им продължение.

Домакините от Катар сигурно ще желаят да не помнят по-бързо дебютния си мач на Световното против Еквадор, когато нямаха даже прецизен удар. Макар и да не изгубиха с чак толкоз огромен резултат, колкото други отбори, отборът бе избран за един от най-слабите дотук в шампионата.

Катарците ще се стремят да избегнат ориста на ЮАР от 2010 година, който дотук е единственият хазаин на Мондиал, който не е успявал да се класира за елиминационната фаза. Испанският треньор на отбора Феликс Санчес няма проблеми с контузени и осъдени футболисти и ще разчита на всичко най-хубаво.

Селекционерът Алиу Сисе има проблеми преди дуела, като Шейку Куяте и Абду Диало получиха контузии против Нидерландия и са под сериозна въпросителна за мача. Сенегалците обаче не престават да са любимци в срещата. „ Лъвовете на Теранга “ ще разчитат доста на триото в офанзива - Крипан Диата, Булайе Диа и Исмаила Сар.

Появиха се и информации, че наставникът Сисе ще остави на пейката стража Менди, който се показа нерешително против „ лалетата “, само че експертът съобщи, че ще разчита на един от главните си играчи, разсейвайки медийните подозрения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР