Доли Партън е пяла с някои от най-големите звезди на

...
Доли Партън е пяла с някои от най-големите звезди на
Коментари Харесай

Доли Партън пише първия си роман съвместно с Джеймс Патерсън

Доли Партън е пяла с някои от най-големите звезди на музиката, само че до момента не е имала партньорство като това с създателя на бестселъри Джеймс Патерсън, взаимно с който написа първия си разказ, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ", представено от Българска телеграфна агенция.

Книгата на Партън и Патерсън, озаглавена " Run, Rose, Run ", ще бъде оповестена от издателство " Литъл, Браун енд Къмпани " на 7 март 2022 година Творбата е въодушевила албум със същото заглавие, който включва 12 истински песни и ще излезе по едно и също време с нея.
" Изключително се вълнувам към издаването на първия ми разказ, написан взаимно с великия Джеймс Патерсън. Имам и нов албум, който ще излезе дружно с книгата ", споделя Доли Партън за " Пийпъл ".

" Всички нови песни са написани въз основа на героите и обстановките в романа. Надявам се книгата и песните да ви харесат толкоз, колкото на нас ни беше прелестно да ги сътворим! ", добавя кънтри звездата.

Макар и основаването на художествена литература да е ново начинание за кънтри звездата, тя към този момент има няколко мемоара зад тила си, последният от които е Songteller: My Life in Lyrics, отбелязва azcheta.com.
Други изненадващи и доста сполучливи колаборации на Джеймс Патерсън пък са тези с президента Бил Клинтън в книгата " Къде е президентът? " (2018) и с групата Guns N " Roses в Sweet Child O " Mine. Писателят има над 380 милиона продадени книги и връх на " Гинес " за най-вече бестселъри на New York Times

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР