Документът съдържа 620 имена на хора, които са сътрудници на

...
Документът съдържа 620 имена на хора, които са сътрудници на
Коментари Харесай

Украйна пусна списък с имената на руските шпиони в Европа

Документът съдържа 620 имена на хора, които са сътрудници на ФСБ - Федералната работа за сигурност

Главното ръководство на украинското военно разузнаване пусна дълъг, за които твърди, че са на съветските шпиони в Европа. Според Украйна, документът съдържа 620 имена на хора, които са сътрудници на ФСБ - Федералната работа за сигурност, бившето Комитет за Държавна сигурност (на СССР), на европейска територия, написа вестник.

Срещу имената има данни, за които украинската специфична работа твърди, че съдържат дата на раждане, паспорт, адресна регистрация, задължения, сим-карти, модеми, коли, особени забележки и други Всички 620 сътрудници са регистрирани на еднакъв адрес - ул. „ Большая Лубянка “ в Москва.

Не са посочени европейските страни, в които се намират и работят въпросните лица. До момента няма удостоверение или отказване от страна на Русия.

Bird.bg откри, че двама от листата попадат в съветски търговски компании, които работят в България: "Бързата първа цедилка на 620 имена на съветски шпиони, оповестени от Украйна, откри автоматизирано 25 съвпадения по три имена в нашите регистри /Търговски и Булстат/. По-задълбочената ръчна инспекция отхвърли 23 от тях заради несъвпадане на датата на раждане.

Остава да се ревизират следните лица, за които не се открива дата на раждане:

ДМИТРИЙ СЕРГЕЕВИЧ КОРОЛЕВ 01.11.1978. Лице с това име попада в Търговското посланичество на съветската компания ТРАНЗИТ ООД с Булстат 643143941

СЕРГЕЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ ВОЛКОВ 19.09.1972. Лице с това име попада в Търговското посланичество на съветската компания АЙПИЕМ ООД с Булстат 176364178

Обръщаме внимание, че комерсиалните представителства на непознати компании са като черна дупка, без обществена информация за лицата, които ги съставляват. Стотиците търговски представителства на съветски компании са рисков вектор за инфилтриране на шпиони. "

И Северна Македония изгони 5-ма съветски дипломати

Междувременно и Северна Македония разгласи, че гони 5-ма съветски дипломати. Само преди дни България разгласи за личност нон грата 10 съветски дипломати. Почти по едно и също време с България, и Литва, Латвия и Естония също изгониха общо 10 съветски дипломати. Първо Латвия експулсира 3-ма чиновници на съветското посолство заради действия, противоречащи на техния дипломатически статут. После това направиха и Литва - 4-ма дипломати, и Естония - трима. 3-ма съветски дипломати изгони преди дни и Словакия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР