Докторът, който играе напук на всичко и всеки по въпросите

...
Докторът, който играе напук на всичко и всеки по въпросите
Коментари Харесай

Мангъров: Всички ме желаят

Докторът, който играе на инат на всичко и всеки по въпросите на ковид, се разгласи за най-желаната от партиите персона. " Всяка партия би се съгласила да оглавя листата й ”, разгласи в предаването „ Лице в лице ” инфекционистът доцент Атанас Мангъров, който непредпазливо бе заставен за оглави след серия кавги ковид-отделението в Инфекциозна болница.

Ако желаех да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, тъй като споделя моето виждане за нещата. И на процедура тя ми дава цялостна независимост. Не съм зает с нищо. Мисля, че изборът ми е верен и бих посъветвал доста хора да ме последват, сподели Мангъров, че партийната пропаганда е в кръвта му.

Разединителят на лекарската колегия влезе в ролята и на пръв обединител. В момента разделянето не би трябвало да бъде " леви-десни ", а да има обединяване против тази неразбираема, неведома мощ, която кара цели страни да се самоубиват стопански. Не знам каква е тази мощ, не мога да я дефинирам, само че тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по извънредно несъответстващ метод, сподели доцентът.

" Не ми е била задачата да вбия чеп сред Петков и Първанов ", изясни той във връзка острата реакция на Георги Първанов против включването на Мангъров в листите на АБВ.

Питат ме, дали да се имунизират. И аз им споделям - все едно ме питате, дали да се ожените. Ваксините не са изпитани по положителната процедура. Получаваме ваксини, за които се спори дали са за над 55 години, дали под 55 години. За други ваксини се вършат взаимни отстъпки. Още доста би трябвало да се изследват имунизациите. Но не трябва да се плашат хората с неща, в случай че не се имунизират. Погрешна е имунизацията с ваксини, които не са изпитани по всички правила на изкуството, безапелационен бе Мангъров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР