Доктор Стилянова май скоро ще има бебе не само в

...
Доктор Стилянова май скоро ще има бебе не само в
Коментари Харесай

Ралица Паскалева се закръгли. Чака ли бебе от Теодор Салпаров?

Доктор Стилянова май скоро ще има бебе освен в „ Откраднат живот ”, само че и в действителния си живот с волейболната звезда Теодор Салпаров. Актрисата Ралица Паскалева наподобява извънредно закръглена в последните епизоди на сериала, което дава мотив за злословия, че може да е бременна, видя HotArena.

За разлика от фотосите й от лятото, когато стройната брюнетка самоуверено показва релеф и плочки на плажа, в този момент коремчето й е много изпъкнало и заоблено. Самата актриса също е очевидно наедряла и доста от почитателите й си изясняват това с желанието час по-скоро да има бебе. „ Изглежда като бременна ”, считат феновете. В изявление с обичания си неотдавна тя непосредствено сподели, че е подготвена да стане майка. Със Салпаров имат съществени проекти да се женят и желаят доста деца. „ Мога да работя и да виждам бебе – в това няма нищо извънредно ”, уверена е актрисата.

Не единствено коремчето й наподобява като на бременна в първите месеци жена. Изражението на лицето й също е такова. Напоследък Паскалева е изключително лъчезарна и всички виждат какъв брой доста се е разхубавила. Разбира се, особеното й лъчение би могло да се дължи освен на очакване да стане майка, а и на любовта и щастието с волейболиста. Най-често обаче сходна забележима смяна във външния тип идва от смяната на хормоните по време на бременността, написа " Уикенд ".

В случай, че в действителност й следва да стане майка, най-вероятно и героинята на Ралица в „ Откраднат живот ” ще би трябвало да забременее, тъй като актрисата няма желание да напуща снимачната площадка, а към този момент е съвсем несъмнено, че поредицата ще има и нов, пети сезон. Тя счита да работи до 9-ия месец и да отглежда бъдещото си бебе редом с граденето на кариера. Мъжът й я поддържа в това решение.

Паскалева не е единствената актриса в „ Откраднат живот ”, за която се приказва, че чака бебе. Йоана Буковска в последно време също е съмнително наедряла в региона на корема. Двете вършат проекти за общ театър, който при положение, че родят едновременно, несъмнено ще създават, до момента в който бутат колички дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР