Доктор Пламен Митев е детски Кардиохирург! Един от малцината в

...
Доктор Пламен Митев е детски Кардиохирург! Един от малцината в
Коментари Харесай

Зов за помощ: Лекар се нуждае от кръвна плазма на преболедувал COVID-19

" Доктор Пламен Митев е детски Кардиохирург! Един от малцината в България.
За доста хора той е индивидът, който им е оказал помощ да запазят или възвърнат живота на своите деца. Хиляди деца през днешния ден живеят своя живот, имат своите фантазии и бъдеще с помощта на неговите вълшебни ръце.
Сега доктор Митев има потребност от вашата помощ. Той се нуждае незабавно от реконвалесцентна кръвна плазма, от преболедувал Ковид-19, с кръвна група АБ(А2Б) ", пишат в особено.
 При какви условия може да се подарява кръвна плазма? При какви условия може да се подарява кръвна плазма?
Центърът по трансфузионна хематология прикани за повече донори на кръвна плазма, преболедували COVID-19. С нея се лекуват тежко заболели...
" Дарителите на плазма, която съдържа антитела, би трябвало да бъдат на възраст сред 18 и 55 години и да имат позитивен резултат от PCR-тест.
Едно от условията е да са минали и не по-малко от 40 дни след позитивната проба или да имат негативен PCR тест. Хората с подобаваща рековалесцентна плазма не би трябвало да одобряват медикаменти сега на даряване.
Както доктор Митев постоянно е казвал " Заедно можем повече! " Хиляди предварителни благодарности! Пазете се и бъдете здрави!
За контакт: 0888 869 620
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР