Доклад на ДАНС уличава зам.-министъра на електронното управление Михаил Стойнов,

...
Доклад на ДАНС уличава зам.-министъра на електронното управление Михаил Стойнов,
Коментари Харесай

Ето го министърът, който опита да открадне изборите! Само вижте Денков как го е представил

Доклад на ДАНС уличава зам.-министъра на електронното ръководство Михаил Стойнов, че е свалил кодовете за машините на флашка.
Зам.-министърът е сниман от камерите по какъв начин смъква кодовете на машините на флашка.
Докладът на ДАНС е прочетен на ексклузивен председателски съвет в Народното събрание.
От него излиза наяве, че два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на хеш код, който е единият от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка.
При назначението на Михаил Стойнов за зам.минисътър бе оповестено, че той има дълготраен управнически опит в областта на имплементацията на програмен продукт и осведомителната сигурност. Води академични курсове и взе участие в писане на книги за програмиране във Факултета по математика и информатика на Софийския университет „ Св. Климент Охридски ”, Техническия университет-София и Нов български университет.
Завършил е „ Информатика “, както и „ Стопанско ръководство “ в Софийския университет.
Участвал е като преподавател в университетските дни на Майкрософт.Неговото обобщение включва планове в компании като Сауди Арамко, Боинг, Хюлет Пакард, Сименс и Военно въздушни сили – Съединени американски щати, непознати банки и държавни институции на 4 континента. Михаил е натрупал сериозен опит както за софтуерното изкуство, по този начин и за качественото писане на програмен продукт посредством присъединяване си в огромни софтуерни планове. Неговите ползи обгръщат построяването на софтуерни архитектури и дизайн, B2B консолидиране на разнородни осведомителни системи, оптимизация на бизнес процеси и софтуерни системи главно върху платформите Java и.NET. Михаил е взел участие в десетки планове и има забележителен опит с уеб приложения и уеб услуги, разпределени системи, релационни бази от данни и ORM принадлежности, и ръководството на планове и екипи за разработка на програмен продукт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР