Доказателство за това представя и Шон Карол, който обяснява принципа

...
Доказателство за това представя и Шон Карол, който обяснява принципа
Коментари Харесай

Най-Накрая! Науката Даде Отговора На Вечния Въпрос Какво Ни Чака След Смъртта! Това Просто Ще Ви Ужаси! Всички Ще

Доказателство за това показва и Шон Карол, който изяснява правилото на работата на човешкото схващане. " Законите на физиката, които стоят в основата на всекидневния живот, са изцяло разбрани ", твърди доктор Карол. Той споделя, че с цел да има задгробен живот, съзнанието би трябвало да е нещо, което е изцяло отделено от физическото ни тяло - а това не е по този начин. По-скоро съзнанието на доста главно равнище е серия от атоми и електрони, които всъщност ни дават разсъдъка.

Всичко в близост, а и целият живот на планетата се състои от елементарни придвижвания на атоми и молекули. След гибелта на човек безусловно цялата активност на съзнанието като цяло престава да съществува и стартира разлагането, в което няма място за мисловна интензивност.

" Твърденията, че някаква форма на схващане продължава, откакто нашите тела умрат и се разпаднат на съставните си атоми, са изправени пред едно голямо непреодолимо затруднение: законите на физиката, които стоят в основата на всекидневния живот и са изцяло разбрани. Тези закони няма метод да разрешат информацията, съхранена в нашия мозък, да устои, откакто умрем " - изяснява доктор Карол.

За доказателство доктор Карол показва Теорията на квантовото поле (QFT), съгласно която всяка парченце има свое неповторимо поле.

Ако животът продължава в някаква форма след гибелта, тестванията на квантовото поле биха разкрили " духови частици " и " духовни сили ". Д-р Карол написа в Scientific American: " Ако няма нищо друго с изключение на атоми и известните ни сили, явно няма метод душата да оцелее след гибелта ", изяснява доктор Карол.

" В рамките на QFT не може да съществува нова сбирка от " духови частици " и " духовни сили ", които да взаимодействат с нашите елементарни атоми, тъй като бихме ги разкрили в извършените опити ".

" Вярата в живот след гибелта изисква физика отвън общоприетия модел. Най-важното е, че би трябвало тази " нова физика " да взаимодейства с атомите, които имаме ".

Ако съществува живот след гибелта, учените от дълго време биха забелязали отклонения, които не подхождат на естественото държание на квантовите частици в околното пространство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР