Доказателствата за отстраняване на президента Доналд Тръмп от власт са

...
Доказателствата за отстраняване на президента Доналд Тръмп от власт са
Коментари Харесай

Има множество доказателства срещу Тръмп, обяви първи от докладите за импийчмънт

Доказателствата за премахване на президента Доналд Тръмп от власт са " голям брой ", а той непрестанно е попречил разследвавето на Конгреса и е е сложил персоналните си политически ползи " над националните ползи на Съединените щати ". Това се споделя в първия значим промеждутъчен отчет от поцедурата за импийчмънт на Тръмп, показан през днешния ден от Комисията по разузнаването към Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Целта на този текст е да заключи какви са дотук основанията за премахване на президента от поста му. Той продължава да атакува следствието като го назовава " лов на вещици ", а през днешния ден го назова и " доста непатриотично ".

Комисията по разузнаването може да гласоподава по-късно през днешния ден за одобрение или отменяне на заключенията. След това той ще бъде предаден на Комисията по правните въпроси към долната камара на Конгреса. Тя ще стартира лично следствие в сряда малко преди Тръмп да се прибере във Вашингтон от срещата на върха на НАТО в Лондон. Белият дом разгласи, че президентът или негови представители няма да участват на тези чувания, защото ги считат за " нечестни " и присъединяване им единствено щяло да легитимира противозаконни дейности.

В последна сметка въпросът ще стигне до пленарна зала, в която всеки конгресмен би трябвало да гласоподава за или срещу отстраняването на президента от власт. Най-вероятно доминираната от демократите Камара на представителите ще реши Тръмп да бъде отстранен от Белия дом. Но по-късно въпросът отива в доминираният от републиканците Сенат, а единствено и само там се взема решение бъдещето на президента.

В него се споделя още, че е бил " оголен продължаващ месеци наред опит на президента Тръмп да употребява властта си, с цел да провокира задгранична интервенция в негова изгода за изборите през 2020 година "

Президентът е употребявал " скица, саботираща американската външна политика спряво Украйна и е отслабил националната ни сигурност за сметка на две политически стимулирани следствия, които да оказват помощ на акцията за преизбирането му ".

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР