Докато за едни няма нищо по-чувствено от добрия изпитан акт

...
Докато за едни няма нищо по-чувствено от добрия изпитан акт
Коментари Харесай

8 необичайни сексуални предпочитания и фетиши

Докато за едни няма нищо по-чувствено от положителния изпитан акт в комфортното двойно легло, то за други сексът значи да експериментираш. Независимо дали сте традиционалисти, или експериментатори, би трябвало безусловно да познавате следните 8 полови практики, пък даже и единствено с цел да се хвалите със знанията си по отношение на многостранното приложение на балоните!

1. Сплошинг

Сплошингът е полова процедура, при която е най-добре авансово да покриете цялата спалня с найлони. Защото ще пада мазане и плескане с храна на воля за да се разсъни плътското предпочитание. Единият сътрудник нормално сяда върху сладкиш, да вземем за пример сметанова торта, и стартира да я размачква със задните си елементи, придружавайки дейностите си със съответните звуци, а другият го следи с все по-нарастваща възбуденост. Или мъжът може да напръска с шоколадов сос гърдите на партньорката си и да ги оближе. Или пък дамата да засмуче ледена близалка и да я прокара по пениса му, преди да го поеме с уста. Но имайте поради, че единствено избрани храни доставят удоволствие; другите просто цапат или даже вредят.

2. Дендрофилия

Когато узнаете какво се крие зад понятието „ дендрофилия “, евентуално ще погледнете с нови очи на известното в последно време прегръщане на дървета за да се употребяват лечебните им свойства. Защото дендрофилията се показва в полово увлечение към дървета, от време на време и към други растения. Този чудноват и необичаен култ не включва наложително полов акт с дървото посредством неговите клони или листа. Понякога дендрофилите се възбуждат единствено като стоят до дървото или го галят и целуват.

3. Лунинг

Понятието „ лунинг “ произлиза от британската дума за балон и разказва полова процедура, в която, както демонстрира името,  основен воин са балоните. Фетишистите към балони се възбуждат, като ги надуват, лягат от горната страна им и се търкат в тях, до момента в който ги спукат. Не звучи изключително привлекателно, само че на „ лунърите “ им доставя необикновено наслаждение. Ако решите да опитате, безусловно си набавете огромни и здрави балони, тъй като другояче насладата ще трае напълно малко!

4. Агалматофилия

Агалмофилията е полова възбуденост от скулптури. Понякога тази пристрастеност се показва в съзерцание на гумени кукли или манекени от витрините. Манията на агалмофилите може да стигне до такава степен, че да се „ оженят “ за обекта на своето боготворене.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР