Докато всички усилено се стремят да отслабват, а около нас

...
Докато всички усилено се стремят да отслабват, а около нас
Коментари Харесай

Бар предлага безплатни питиета на дебели дами

 Докато всички интензивно се стремят да отслабват, а към нас непрекъснато чуваме какъв брой е значимо да водим здравословен метод на живот, по света има места, където извънредно доста се радват на закръглените форми. Естествено, това важи най-много за женските тела. Едно такова място се намира в Дубай, а мотото му е " Добре е да пълнееш “.

Става дума за бар " Фюжън “, който притегля клиенти от нежния пол като им предлага безвъзмездни напитки според от тежестта им. Колкото по-пищни са дамите, толкоз повече могат да пият за сметка на бар " Фюжън ". Офертата се отнася за всички напитки, 

Заведението се намира в хотел " Каселс ал Барша ". Специалната му оферта ще важи до края на годината, като за всеки 0,453 кг, дамите ще получават 0,12 щатски $ заем.

Това значи, че 68-килограмова дама може да получи безвъзмездни питиета за 18,50 $.

В бара има кантар, само че клиентките не са длъжни да го употребяват. Барманите одобряват тежестта им на доверие. Не е належащо също да споделят на глас килограмите си - могат да ги напишат на записка, добавя английският " Метро “, представени от " Блиц ".

Вицепрезидентът на клуба съобщи: " Ние имаме вяра, че сме разнообразни от всички останали нощни клубове и хотели като доставяме наслаждение на клиентите си. Искахме дамите да изненадат своите сътрудници и другари с това, че е хубаво да трупаш килограми “.

" Във " Фюжън “ имаме разнообразни промоции всеки месец, които постоянно са " откачени “ и неповторими и на които се радват мъже и дами “, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР