Докато властите ограничават придвижването между областните центрове, организират по часове

...
Докато властите ограничават придвижването между областните центрове, организират по часове
Коментари Харесай

С вяра срещу пандемията: Отец поръси Бургас със светена вода… от пикап

Докато управляващите лимитират напредването сред регионалните центрове, провеждат по часове достъпа магазини и аптеки за най-застрашените от ковид жители и работят с лечебните заведения за посрещането на възможна вълна от болни, свещеник от Бургас потърси помощ от най-висша инстанция против пандемията.

В неделния ден отец Емилиян обиколи морския град, качен на пикап, като от него той поръси със светена вода улиците и булевардите за " да приключи Господ пандемията ". Мощното возило превозваше и Светия кръст от храм „ Свети Николай Чудотворец “.

„ На неделя „ Кръстопоклонна “, изнесохме „ Св. Кръст “ от храма и прекадихме с тамян и поръсихме с “ Богоявленска вода “ към целия град Бургас, с цел да приключи Господ пандемията! “, написа в обществените мрежи отец Емилиян.



Цялото мероприятие беше излъчено онлайн в профила му във „ Facebook “. На видеото се чува и църковната музика, пусната от аудиосистемата на пикапа.
Митрополит Гавриил: Църквата в никакъв случай не е била източник на болест Там доста пъти са се прекратявали епидемии, сподели управникът на Ловчанската епархия
„ Църквата в никакъв случай не е била източник на болест, там доста пъти са се прекратявали епидемии. Трябва да се молим на Бог, поради нашите грехове е позволено това нещо “, съобщи наскоро в студиото на „ 120 минути “ Ловешкият митрополит Гавриил.

Коронавирусът и България Димитър Манолов: Без подозрение ще се усили безработицата поради изключителното състояние И Папи Ханс написа ария за ковид bTV Репортерите: COVID-19 Проф. Никола Владов: Ключовата дума през днешния ден е дисциплинираност Писмо до майка ми: Как живеят фамилиите на лекарите на първа линия? Сложи ли се завършек на междуградските пътувания? Лъчезар Богданов: Каквито и ограничения да се вземат, няма по какъв начин да се компенсират вредите върху стопанската система Кметът Николай Грозев: Мерките в квартал „ Шести ” в Нова Загора дават резултат Заразените с ковид у нас са към този момент 187 Мотивите на президента Радев за несъгласие на част от Закона за изключителното състояние Случаите на COVID-19 в Бургас към този момент са 6 Талантливи девойки възпяха борбата с ковид Психолог: Важно е да имаме структурирано всекидневие в обстановката на изключително състояние Какви ограничения се вземат в БДЖ поради ковид? Цяло болнично поделение в Бургас е под карантина поради случай на COVID-19 Въпреки възбраната: Витоша цялостна с хора в съботния ден Столичната болница „ Токуда ” е под карантина Младен Маринов: Над 7000 души са под карантина поради COVID-19 COVID-19: Пускат дрон в кв. „ Факултета “ в София, с цел да осведомят хората за ограниченията Блокирани поради болестта: Българи търсят метод да се приберат у нас
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 190 3 3 3 Света 349090 11660 15296 100330 Заразени* Нови Починали България 190 3 3 Света 349090 11660 15296
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР