Докато сме вкъщи, нека се възползваме от свободните дни, като

...
Докато сме вкъщи, нека се възползваме от свободните дни, като
Коментари Харесай

Какво четат звездите по време на изолацията

Докато сме у дома, дано се възползваме от свободните дни, като поработим върху себе си или се потопим в забавен сюжет.
Много от звездите избраха да запълнят времето си вкъщи като нас - с добра книга в ръка (и може би чаша вино в другата). Ето кои са заглавията, които четат някои от известните персони:

Кая Гербер
Кая Гербер започва собствен книжовен клуб, с който да запълва времето си вкъщи и да оказва помощ и на други да създадат същото.
Същевременно тя показа и цялостен лист със заглавия, които предлага.

Кендал Дженър
Кендал неотдавна се снима с книга на плажа, като също стимулира почитателите си да се запасят освен с хранителни артикули и тоалетна хартия за интервала на изолацията, а и с положителни четива.
Една книга, която предложи, бе сборникът с есета на Мелиса Броудър " So Sad Today ".

Хали Бери
Хали пък моли почитателите си да се " изгубят " в забавните сюжети като този, в който и тя се е вманиачила - " The Overstory " от Ричард Пауърс.

Натали Портман
За тези от вас, които прекарват доста повече време в кухнята от началото на пандемията - Натали Портман е намерила съвършената книга.
Актрисата признава, че й е било мъчно да се концентрира върху каквото и да е поради напрежението, само че романа на М. Ф. К. Фишър " The Gastronomical Me " я завладял изцяло.

Джесика Частейн
Джесика е като всички нас, които в светлината на протичащото се по света, потърсиха по какъв начин са се развили нещата при другите сходни рецесии в историята.
Затова и четивото й напоследък е романът " Любов по време на холера " от Габриел Гарсия Маркес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР