Докато сме тук, прави, имаме още пулс, няма да дадем

...
Докато сме тук, прави, имаме още пулс, няма да дадем
Коментари Харесай

Никакви сделки няма да има: Кирил Петков се включи в протеста за Никола Минчев

" Докато сме тук, прави, имаме още пулс, няма да дадем България на тези мафиоти, ще се борим до дъно. Дали си с марката Има Такъв Народ, Възраждане, Движение за права и свободи или ГЕРБ, това е едно и съощ задкулисие, което стои зад всички тях. Но смяната пристигна, не могат да ни върнат назад. Вие сте доста, ние сме дружно, няма къде да вървят " - това разгласи министър председателят Кирил Петков, който се появи на митинга пред Народното събрание, проведен поради отстраняването на Никола Минчев.

" Никакви покупко-продажби няма да има нито с Бойко Борисов, нито с Делян Пеевски, нито с Възраждане, нито със Слави. Демократичната част на българското общество ще победим и България ще бъде друга ", сподели още Петков.

Всички депутати, които поддържат кабинета, са се събрали пред стълбите на централния вход на Народното събрание дружно с Петков.

Никола Минчев беше посрещнат с овации и викания от хората на площада.

" Благодаря ви, другари, това, което вършиме, ми дава силата, че ние ще се върнем и ще сме още по-ислни. Няма да се отхвърляме, не сме си го и помислили. Когато идващия път съм в позицията да организирам гласувания в постройката зад мен, тогава няма да се опасявам какъв ще бъде изходът, тъй като не знам по какъв начин ще гласоподават парламентарните групи. Ще знам, че зад мен стои устойчиво болшинство, което да излъчи устойчиво държавно управление ", сподели той.

Корнелия Нинова също взе думата на митинга, само че появяването ѝ не се посрещна с изключително утвърждение от жителите - част от тях я освиркваха и викаха " оставка ".

" Никога не се предавайте, дружно ще успеем ", сподели тя.

Малко по-късно ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов се появи на стълбите, с цел да снима с телефона си множеството - той към този момент беше освиркван от целия площад:



Поддръжниците на отстранения ръководител скандират " Мафията вън " и " Победа ", до момента в който депутатите в пленарната зала не престават да дебатират актуализацията на Бюджет 2022.

" За първи път протестираме против мафията, само че в поддръжка на държавното управление ", разяснява една от участничките в демонстрацията пред BTV.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР